Evet arkadaşlar hayatınızda yaptığınıza ve dediğinize bin pişman olduğunuz laflar gafları burda paylaşalım
Gaf 1 : bir gün otobüsteyim yanımdaki koltukta boş (otobüs 330 :D ) bir hatun geldi oturdu yanıma ama on numara bir hatundu muhabbeti nasıl açarım açarım derken aklıma geldi bişeyler ve konuyu açtım
-mrb parfümünüz çok güzelmiş sizede yakışmış -(gülümseyerek)teşekkür ederim -adı ne ? -elif -ben parfümü sormuştum
dedim ve bütün olayı bitirmiştim :(
Gaf 2 : Birgün bir ayakkabıcıdayız valideyle ayakkabı bakıyoruz oranın sahibide validenin okul arkadaşıymış neyse annem tanıştırdı benle bunuu falan eskilerden konuştular falan adam dedi okadarda yaşlanmadık hala zıpkın gibiyiz maşallah dedi önde 1 tane dişide eksikti :(((( bianlık refleksle abi ağzında diş kalmamış sen hala zıpkından bahsedion demiştim
dün abim , abimin kız arkadaşı ve 2 kızla takılırken full dolu dedim bi anda kafama dank etti full dolu maksimum diyerek bilerek dediğimi imaa etmeye çalıştım ama ne fayda
@korkunc
cool story ler bro
quote:
Orijinalden alıntı: S.McManaman
dün abim , abimin kız arkadaşı ve 2 kızla takılırken full dolu dedim bi anda kafama dank etti full dolu maksimum diyerek bilerek dediğimi imaa etmeye çalıştım ama ne fayda