Şimdi Ara

Yaptığınız Büyük gaflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar hayatınızda yaptığınıza ve dediğinize bin pişman olduğunuz laflar gafları burda paylaşalım

Gaf 1 : bir gün otobüsteyim yanımdaki koltukta boş (otobüs 330 :D ) bir hatun geldi oturdu yanıma ama on numara bir hatundu muhabbeti nasıl açarım açarım derken aklıma geldi bişeyler ve konuyu açtım

-mrb parfümünüz çok güzelmiş sizede yakışmış
    -(gülümseyerek)teşekkür ederim
    -adı ne ?
    -elif
    -ben parfümü sormuştum

dedim ve bütün olayı bitirmiştim :(

Gaf 2 : Birgün bir ayakkabıcıdayız valideyle ayakkabı bakıyoruz oranın sahibide validenin okul arkadaşıymış neyse annem tanıştırdı benle bunuu falan eskilerden konuştular falan
    adam dedi okadarda yaşlanmadık hala zıpkın gibiyiz maşallah dedi önde 1 tane dişide eksikti :(((( bianlık refleksle abi ağzında diş kalmamış sen hala zıpkından bahsedion demiştim

• dün abim , abimin kız arkadaşı ve 2 kızla takılırken full dolu dedim bi anda kafama dank etti full dolu maksimum diyerek bilerek dediğimi imaa etmeye çalıştım ama ne fayda
  • @korkunc

cool story ler bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

dün abim , abimin kız arkadaşı ve 2 kızla takılırken full dolu dedim bi anda kafama dank etti full dolu maksimum diyerek bilerek dediğimi imaa etmeye çalıştım ama ne fayda

Full dolu oda güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.