Şimdi Ara

Yaptığınız Alışverişlerden Geri Ödeme Alın (N11 -Trendyol-ePTTAVM-Aliexress ve çok daha fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız Çiçek / Yenilebilir Çiçek #Çicek Sepeti Firma #n11 #ePTTavm Yurt Dışı Alışveriş #Aliexpress
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Livhi.com'u uzun süredir kullanıyor bu firma bahsi geçen sitelerde anlaşma yapıp yaptığınız alışverişlerde sitelerin verdiği oranlara göre belirli yüzdelerde paranızı livhi.com hesabınıza iade ediyor.

Örneğin N11.com her yüz liralık alışverişe %1 veriyor trendyol teknoloji kategorisine %1,5 veriyor.

Sürekli internetten alışveriş yapanlar için oldukça güzel bir sistem.

Kayıt Olmak için tıklayın: livhi.com/join-us/

Herhangi bir ücret vs. istemiyor sadece alışveriş yapmadan önce sitede hangi siteden alışveriş yapacağınızı seçip ALIŞVERİŞE BAŞLA butonuna basıyorsunuz. Şuan hesabımda bu şekilde 60 TL gibi bir para birikti.

LİVHİ.COM 14 ÜLKEDE FALİYET GÖSTERMEKTE.

MİNİMUM ÖDEME. 25 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkanca54 -- 9 Mayıs 2019; 11:47:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Daha önceden Konuyu ben açtım şikayet ettiler seninkide aynı olur hocam....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paşa1978 P kullanıcısına yanıt
    Şikayet edecek birşey yok hocam aslında? para yatırmıyorsunuz birşey yapmıyorsunuz sadece alışveriş öncesi yönlendirmeyi livhi.com dan yapıyorsunuz. Ve yönlendirme sonrasında siparişi verdiğinizde otomatik algılıyor alışveriş yaptığınızı buda demek oluyor ki bu alışveriş siteleriyle bunları bağları resmi.

• Avantajik tarzı birşey

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zekibeyy Z kullanıcısına yanıt
    Aynen avantajix'e de baktım buda avantajlı bazı sitelerde komisyonları daha yüksek gibi karşılaştırmak lazım.

• Artıway

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MErhaba,

ADha önce başka bir soru da da yazmıştım. Avantajix artıway, LivHi bunlar aynı gibi görünsede aralarından en avantıjlısını bulmak lazım. Konu olarak internet alışverişlerinizi bu sitelerin yönlendirmesi ile yaparsanız, bu siteler size alışveriş tutarınız bir bölümünü nakit olarak iade ediyolar. Burada önemli olan size hanginin avantajlı olduğu.

Ben 3 ünüde kullandım. Ama şu anda LivHi'yi kesintisiz kullanıyorum. Sebebi avantajix yıllık aidat alıyor. kazandığınız paradan önce aidatı kesiyor sonra size veriyor. Ödeme ve destek konusunda çok yavaşlar. Bazen hızlı cevap verdikleri de oluyor ama nadir bir durum.

Artıway de aidat yok ama oranları çok düşük yani aidat almıyorlar ama oranları düşük tutarak kendileri daha çok kar ediyorlar.

LivHi de aidat yok destek konusunda ve işlem konusunda hızlılar. Diğer önemli yanı ise bu 3 ü arasında uygulaması olan tek firma bunlar. Yani kısaca işlerine özen gösteriyorlar. Desteğe yazdığınız anda cevap geliyor deneyebilirsiniz.
    Yani kısaca internet alışverişi yapıyorsanız bu siteleri kullanmanız sizin için karlı olacaktır. 3 ünüde araştırın en avantajlı hangisinin olduğunu zaten göreceksiniz kendiniz.

Ben LivHi'yi kullanıyorum. Diğerlerine göre çok çok daha avantajlı hızlı ve uygulamalı. Şu ana kadar kazandığım ve aldıklarım benim için çok iyi oldu. Aşağıda da yeni alacağım para iadelerinin görünütüsü var. Tamamen ücretsiz olması da ayrı bir güzellik tavsiye ederim. Kullanımı da çok basit.

Buradan bakabilirsiniz:
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Lvihi
    https://hizliresim.com/bvYQ9Y

Birde arkadaşınızı getirir ve şartları yerine getirirseniz ekstradan size para iadesi ödülü var benim referans kodum:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz söyledikten sonra hepsini tek tek karşılaştırdım straww arkadaş ayrıntılı açıklama için teşekkürler. Peki hiç para iadesi aldınızmı yani banka hesabınıza? hepsini kullandım demişsiniz bunlar para gönderiyor mu? yani kazanıp birden kaybetme şansımız var mı?

aralarında en iyisi hem ios hemde google playde güvenli olarak işaretlenen livhi. artıway de uygulama yapmış ama alışveirşe izin vermiyor. avantajixin dünyadan haberi yok..

eğer para aldıysanız bizlede paylaşında güvenli mi değil mi görelim.
  • cankavakli C kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ben aldım szaten banka hesabına talep yapınca 3 günde eft yapıyorlar. herhangi bir sorun yok. Daha önce aldığım tutarı görmek mi istiyorsun :D Bu kadar garantici olmayın birazcıkta deneyerek görün. Aklınıza yatan güvenli olacaktır merak etmeyin. ama yinede istediğiniz için paylaşıyım bkz:https://i.hizliresim.com/nb2GJN.jpg

Resimde sana bir süprizde hazırladım rahatlıkla görmen için :D

• Mayıs ayından beri 605 lira civarı birikti bendede bu ay ilk ödememi alacağım nasip olursa :)

Eş dost herşeyi bana aldırıyor özellikle trendyol çok iyi kazan getiriyor 3700 liralık televizyon aldık 120 lira verdi.

Uzun vadede çok iyi bir sistem zaten zor tarafıda yok damlaya damlaya göl olur.
    https://store.donanimhaber.com/e7/9e/5a/e79e5a60a8cdc8dce97d265cff003189.png

Yaptığınız Alışverişlerden Geri Ödeme Alın (N11 -Trendyol-ePTTAVM-Aliexress ve çok daha fazlası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.