Şimdi Ara

Yaptığım ilginç değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa Camel Deep Blue aldım hoştu tadı

• winston slender rework nedense hiçbirinde bu tadı alamıyorum tam bir fiyat performans.

ikinci sırada ld slim geliyor ama mentollüye alıştığımdan beri normal sigara içmiyorum.
  • system_31 kullanıcısına yanıt
    winston hiç içmedim bir denemek lazım dediğinizi
  • aslında bırakmak istiyorum kışın kafama koymuştum çok kafama takılmıştı, allen carrın kitabını okudum, yine de etkilemiyor beni böyle şeyler.

ama hayattan başka keyif aldığım birşey de yok. kendimi bu küçük ödülle mutlu ediyorum.

günde 2 paket içiyorum + elektronik sigara da var, onu da sırf aromasından dolayı içiyorum nikotin toleransım hayvan gibi yükselmiştir muhtemelen.

bilgisayar başında durmadan üfleyesim geliyor, ya da kola içesim geliyor bir ara bırakmıştım günde 1.5 lt içmeye başladım yine.

bakkala kadar yürümek bile zor geliyor lisede elektrikli bisiklete alışmıştım, sağlıksız beslenme de cabası.

allahtan vücut daha çökmedi ama kendime hunharca zarar veriyorum.

allah sonumuzu hayır etsin.
  • Bende cinsiyet değiştirmeye karar verip dışarıdan osturejen hormonu almaya başlamış ümidiyle konuya geldim umduğumu bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Benim gibi monoton biri için en büyük değişimler saç kesimi veyahut bu tarz ufak şeyler oluyor hocam
  • system_31 kullanıcısına yanıt
    Hocam mentollü sigaralar genelde hafif oluyor bu kadar tüketmeniz nispeten normal. Bir arkadaşım kent switch içerken günde 2 paketi zorluyordu camel kahverengiye geçti geçeli neredeyse yarım pakete düştü. Teşvik etmiyorum sadece söylüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir dalında 0.6 mg nikotin var. günde 24 mg eder. elektronik sigarayı da su gibi içiyorum bazen günde 10 ml likit içtiğim oluyor 6 mg da oradan günde 30 mg az değil mi sizce ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.