Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
253.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam nedir o zaman benim aradığım jilet?? sakallarım kesinlikle normal sıklıktadır. çok kalın da değil ayrıca..
    1. en az iki traş keskinliğini yitirmeyecek.
    2. paslanma sıkıntı değil. her traş jileti kurutup yerine kaldırıyorum zaten.
    3. kesinlikle yolma hissi oluşturmayacak. çekince akıcak
    4. uygun fiyatlı (nebiliym işte 100lü pakedi 20-25 lirayı geçmese iyi olur) ve rahatça bulunur olacak.

şu ana kadar kullandıklarım içinde memnuniyet sıram
    1.WS
    2.PermaSharp
    3.Astra yeşil (maviyi bulamadım da kullanamadım da)
    4.Derby
    5. Rapira (Eski rapiralar değil, sanırım benim aldıklarımın alayı çakma)
    6. Shark (çok hevesle aldım çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.)

Önerileriniz.....
    Eğer siz de benim beklentilerim karşısında ketum kalırsanız ben de gidip Astra, WS veya Permasharptan birini alıcam napiym...

Saygılar
  • orjınal rapıra
    100 adet 5 lira
    rakipsiz...
  • Bu son versiyonu görmedim hiç ama sanki üsttekinin aynısının rus pazarı için paketlenmişi gibi görünüyor. Büyük ihtimalle aynı yapıdadırlar.

Rapira çok ekonomik bir jilet. Fiyat performans canavarı. Keşke türkiye pazarında voskhod ve gillette 7 oclock jiletlerini de bulabilseydik .Sonuçta hepsi rusya da st petersburgda üretiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

hocam nedir o zaman benim aradığım jilet?? sakallarım kesinlikle normal sıklıktadır. çok kalın da değil ayrıca..
    1. en az iki traş keskinliğini yitirmeyecek.
    2. paslanma sıkıntı değil. her traş jileti kurutup yerine kaldırıyorum zaten.
    3. kesinlikle yolma hissi oluşturmayacak. çekince akıcak
    4. uygun fiyatlı (nebiliym işte 100lü pakedi 20-25 lirayı geçmese iyi olur) ve rahatça bulunur olacak.

şu ana kadar kullandıklarım içinde memnuniyet sıram
    1.WS
    2.PermaSharp
    3.Astra yeşil (maviyi bulamadım da kullanamadım da)
    4.Derby
    5. Rapira (Eski rapiralar değil, sanırım benim aldıklarımın alayı çakma)
    6. Shark (çok hevesle aldım çok büyük hayal kırıklığı yaşadım.)

Önerileriniz.....
    Eğer siz de benim beklentilerim karşısında ketum kalırsanız ben de gidip Astra, WS veya Permasharptan birini alıcam napiym...

Saygılar

Bana göre rapira ve permasharp wilkinson jiletlerden bariz daha iyi. Bence o jiletlere biraz daha zaman ver. Ama olmuyorsa da olmaz neticede herkesin cildi sakalı farklı yapıda.

Buna göre türkiyede pek fazla şansın kalmıyor. Mavi astrayın denemen lazım o sana biraz daha iyi gelebilir. İnternete gitti sahibinden gibi sitelerde ve bazı online kuaför malzemesi satıcılarında makul fiyatlara bulunabiliyor.

• Aslında bir de eski stok zaza aristokrat jiletler var ki kutusundan iyisi çıkarsa harika oluyor bazen. Yağ gibi kayıyor, pürüzsüz tıraş ediyor bazen de vasat çıkıyor şans işi. Ama pek bulunmuyor. Ben eskişehirde buluyorum toptancımdan ama başka şehirlerde bilemem istanbulda zazahan' a bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Bu son versiyonu görmedim hiç ama sanki üsttekinin aynısının rus pazarı için paketlenmişi gibi görünüyor. Büyük ihtimalle aynı yapıdadırlar.

Rapira çok ekonomik bir jilet. Fiyat performans canavarı. Keşke türkiye pazarında voskhod ve gillette 7 oclock jiletlerini de bulabilseydik .Sonuçta hepsi rusya da st petersburgda üretiliyor.

bu sahtelerden
    çinden geliyomus ama çok memnun kaldım
  • benim gösterdiğim versiyonu da kullandıysan ikisini nasıl kıyaslarsın?
  • Asco ve Supermax hakkında bilgisi olan var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferroburak

Asco ve Supermax hakkında bilgisi olan var mı.

Süpermax bir halta yaramaz çöp bir jilet Ascoların turuncu kutuluları çok keskin olmamakla beraber tıraş olması oldukça zevkli jiletler, mavi kutulularo ise astra shark ayarında başarılı diyebileceğim jiletler. Ben turuncularını türkiyede bulamıyorum. Mavileri var. Bazıları ikisi aynı dese de turuncular bana daha iyi gibi geliyorlar.
  • Beyler gillette mach 3 ve gillette blue 3 kullanıyorum iyi midir?
  • Tabii ki iyidir. Ama bence gereksiz pahalı oluyor bunların kartuşları. bugün gillette nin bi tipinin kartuşları vardı bi yerde. 4 tane kartuş 30 liraydı.
    Yuh dedim yav.
    bence sen de "jiletli traş"ı dene

quote:

Orijinalden alıntı: monomial
    Beyler gillette mach 3 ve gillette blue 3 kullanıyorum iyi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

Tabii ki iyidir. Ama bence gereksiz pahalı oluyor bunların kartuşları. bugün gillette nin bi tipinin kartuşları vardı bi yerde. 4 tane kartuş 30 liraydı.
    Yuh dedim yav.
    bence sen de "jiletli traş"ı dene

quote:

Orijinalden alıntı: monomial
    Beyler gillette mach 3 ve gillette blue 3 kullanıyorum iyi midir?

bilmiyorum ya ben blue 3 üçlü aldım bide mach 3 20 lira tuttu.
  • Valla hiç de iyi değildir. Çöptür onlar. Adam gibi tıraş keyfini yaşadığınızda bir daha sadece askerde kullanırsınız kalan ömrünüz boyunca bu kadar iddialıyım.
  • Jiletle oluyorum ama hiç sert çıkmıyor babyface'im
  • quote:

benim gösterdiğim versiyonu da kullandıysan ikisini nasıl kıyaslarsın?

ıkısınıde kullandım
    hatta mavi kırmızılı ve
    komple maviliyide
    sizin gosterdiginizin sahtesinise

sizin paylastıgınız orjınal rapıra trası guzel ıslak bekletme sonrası paslanma kararma yok
    ama sanırım keskınlık acısından sahte bıraz daha keskın

benım gosterdıgım sahte olanın
    ambalajı cok kalıtesız
    pakedın ustu bıle mat a4 kagıt gıbı selefon kaplamasız
    jılet ustu baskılar kotu yamuk eksik
    ıslak bırakınca paslanmasada kararma yapıyor
    ama orjınal rapıdan daha ıyı
    yuma ve rimei gibi 3 parcalı makınelerle sivilceli bolgelerde sivilceyide alıyor msl hissedilmeden :)
  • keskinlik de güzel ama çinden gelen taklit bir ürün acaba ne koşullarda üretiliyor, steril midir. temiz midir insanda şüphe oluşuyor. Standart üreticiler jilet üretildikten sonra sterilize edip yağlarlar her jileti. bu çin kopyalarının makinalardan çıktığı gibi öylece paketlenmediğini nereden bilebiliriz.
  • bu fiyata estetik ameliyat
    iyiymiş walla
    :))))
    quote:

Orijinalden alıntı: McOrco
    yuma ve rimei gibi 3 parcalı makınelerle sivilceli bolgelerde sivilceyide alıyor msl hissedilmeden :)
  • Bi de sterilizasyon mevzusuna girersek sanırım bu işin içinden sonsuza kadar çıkamayız. :))))
    Açıkçası ben aynı şeyi bugün aldığım Sharklar için de düşündüm :)))
    Kutu filan çok basit.
    Adamlar heralde maliyeti düşürmek için sterilizasyondan çalmışlar :)))
    Saygılar

quote:

keskinlik de güzel ama çinden gelen taklit bir ürün acaba ne koşullarda üretiliyor, steril midir. temiz midir insanda şüphe oluşuyor. Standart üreticiler jilet üretildikten sonra sterilize edip yağlarlar her jileti. bu çin kopyalarının makinalardan çıktığı gibi öylece paketlenmediğini nereden bilebiliriz.
  • Sterilizasyonu ambalaj basitliği/detayı olarak düşünüp kıyaslama. Çok teferruatlı paketleme sadece ek masraftır ve ikinci yağlı kağıt pasa karşı uzun vadede ekstra korumadır. Hatta çoğu zaman bu kağıtlardaki mumsu yapışkan jilete hatta bazen kesici ağıza da bulaşır bu da sinir bozucu bir durumdur. Yoksa doğrudan mumlu kağıt olmadan gelen jiletler de gayet sterildir.

Çoğu zaman da sharktaki gibi basit paketleme daha tercih sebebidir. Ona bakarsan bir zamanın en baba jiletiswedish g gillette' ler plastik kutuda bol makine yağı kokusuyla hiç bir kağıda sarılı olmadan geliyorlardı, gillette blue gibi jiletler hala öyle geliyor.
  • Yanlış anlaşılmasın
    Sizin dedikleriniz Adan Zye doğru ve hak veriyorum
    benim kastettiğim kendi kriterlerime bir de onu eklersem heralde bu işin içinden çıkamayacak olmamdı :)))
    Saygılar

quote:

Sterilizasyonu ambalaj basitliği/detayı olarak düşünüp kıyaslama. Çok teferruatlı paketleme sadece ek masraftır ve ikinci yağlı kağıt pasa karşı uzun vadede ekstra korumadır. Hatta çoğu zaman bu kağıtlardaki mumsu yapışkan jilete hatta bazen kesici ağıza da bulaşır bu da sinir bozucu bir durumdur. Yoksa doğrudan mumlu kağıt olmadan gelen jiletler de gayet sterildir.
    Çoğu zaman da sharktaki gibi basit paketleme daha tercih sebebidir. Ona bakarsan bir zamanın en baba jiletiswedish g gillette' ler plastik kutuda bol makine yağı kokusuyla hiç bir kağıda sarılı olmadan geliyorlardı, gillette blue gibi jiletler hala öyle geliyor.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.