|
Bende ekstre nin kesilmesini bekliyorum ama sikayet ile falan alırız puanı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Bende ekstre nin kesilmesini bekliyorum ama sikayet ile falan alırız puanı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben müşteri olduktan yaklaşık 1.5 sene sonra kredi kartı aldım. Faizsiz taksitli avans lazım değildi ama alırken var mı diye sorduğumda müşteri temsilcisi evet dedi. Kart geldikten sonra bizi arayın kullandırırız dedi, karta başvuru yapmayı bende biliyorum ama faydası olsun diye aramıştım. Önce haklısınız ama böyle bir kampanya yok dediler, THH verince başvurunuzu geri çekin, kullandığınızda faizi silelim dediler. Hem inanmadım hem de böyle bir şeye vaktim yok, şu an için daha sonuçlanmadı. Kart aidatı bu ay geldi, çok yeni bir süreç bir şey diyemem. THH başvurusu yapana kadar, denemediğim yöntem kalmadı ama bankanın duvar olmaktan bir farkı yok. THH başvurularında daha önce DenizBank, İş Bankası, Türknet ve Türk Telekom'a karşı kazanmışlığım var. Yapı Kredi için iki şikayette de, farklı bir durum olacağını sanmıyorum. |
|
ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
|
|
6 ay kapatmamaya %50 iade teklif ettiler. İadeyi kabul edip 6 ay sonra kapatmak lehime olurdu ancak daha fazla muhatap olmak istemedim. Son dönemde akaryakıt kampanyasında da saçma sapan sorunlar çıkardılar. Talep oluşturuyorum arkasına düşmek için arayıp soruyorum talep yok falan diyorlar. Lakayıt bir banka. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bacala -- 27 Temmuz 2026; 20:25:24 > |
|
keşke kabul edip kenara atsaydınız. En azından yarısını kurtarırdınız. Gerçekten çok rezil bir banka, kampanyaya katılmıştım iadeyi yapmadılar. Kayıt açtım bu seferde iade yerine bir kere daha kesmişler. 2 hafta yazmadığım yer kalmadı. Muhatap zaten yok şans eseri geri aldım. |
|
Yapı Kredi bu sefer hiç geri adım atmadan, ücreti şuna şuna göre aldık ve başvurudan derhal feragat ederek dilekçenizi geri çekin diyor. En çok merak ettiğim ve en fazla uğraşacağım süreç bu olacak. Ne gerekiyorsa sonuna kadar yapacağım. |
|
ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Kod nereden alınıyor? World Mobil'de bulamadım. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
merhaba. Word Mobilde aradım ama böyle bir indirim kodu bulamadım. Olsa size atardım. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 29 Temmuz 2026; 11:29:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
PM ile gönderdim.. |
|
Daha önce red alıp başvuru yapmadım, toplam dört civarı başvuru hakkımız var. (İki il - iki ilçe) Onlar aidatın niçin alındığını ve sözleşmede yazdığını atarsa, buna karşılık birkaç farklı konuda önden savunma yapmıştım. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |