Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.002
Cevap
254
Favori
379.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Ekstreme 1100 küsür lira kart aidatı yansımış. Aradım 6 ay kapatmamaya %50 iade diyor. Başka bir yol ya da önereceğiniz yöntem var mı?

Bir önceki sayfada detaylıca yazdım, Yapı Kredi olağan yollardan pek anlamıyor. Ya kart iptal talebi yapıp blöf yapın ya da bir kayıt oluşturup olumsuz cevapla birlikte THH başvurusu yapın. (Ben ikinci seçeneği tercih ettim.)

Bana 11 ay süre verip 1420 WP toplayın, iadenin tamamını nakit alıp bu süre içerisinde puanlardan silelim diyorlar. Hepsinden %100 nakit iade alırken, böyle bir teklifi asla kabul etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 14 Temmuz 2026; 17:9:18 >
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • Avrasya Kurdu kullanıcısına yanıt
    Sabahtan beri mobil uygulamayı kurcalıyorum bir türlü bize yazın tarzı bir şey bulamadım. Yazılı talebi nasıl ileteceğim bilemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben web sitesi üzerinden mail attım, ertesi gün döndüler ama ben farklı bir konu için yazmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat18100 -- 14 Temmuz 2026; 17:27:8 >

Şikayet kısmından üyelik ücreti seçerseniz, sizi bir temsilci arayarak yaptığınız görüşmenin aynısını tekrarlıyor. O yüzden ben diğer kısmını seçmiştim, ne yazmak isterseniz yazabilirsiniz.

ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • Mashtute kullanıcısına yanıt
    o zaman qr ile ödemede kampanyadan faydalanamıyor muyuz?
    rastgele mi seçiliyor. yani şöyle, banka seçmeye gerek kalmadan önce bir qr kod çıkar ekranda,
    biz qr okutunca pos üzerindeki yazılım, gelen cevabın ykb'den olduğunu anlayıp ybk posundan çekemez mi?
    yazılımsal olarak böyle birşey hayatta mümkün değiş midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Mümkün olma ihtimali var ama türkiyede maalesef hiç denk gelmedim böyle birşeye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Temassız ödemede dediğiniz gibi oluyor; ortak POS uzerinden ödeme yapıyoruz ve yazılım gereği kart hangi bankadansa ondan çekiyor. Bu sistem de bazen sapıtabiliyor. Örneğin Migros'ta bazen Ziraat Bankası kartları temassız ödemede kafasına göre başka bankadan çekiyordu. Kampanya dahilinde harcama yapacaksam kartı takarak yaparım Migros'ta bu sebeple.

Ama QR koda gelince iş değişiyor. Onda direkt hangi bankadan yönlendirildiyse o bankadan çekiyor. Kampanya kazanımı için özellikle belirtmek lazım.

Kampanya özelindeki Yapı Kredi POS şartı problem yaratıyor. Örneğin Ziraat Bankası, QR kampanyası ozelinde baska banka QR kod kullansanız da dahil ediyor. Deneyimledim geçenlerde. Ama mesela Ziraat Bankası market kampanyası + QR kampanyası yapayın derseniz kesinlikle Ziraat POS olmak zorunda yoksa kampanyaya dahil etmiyor. Çünkü market kampanyasında Ziraat POS şartı var.

Sizin kampanyada da Yapı Kredi POS şartı, QR ile ödemede işi zorlaştırıyor.

Kampanyalardan kazanmak istiyorsak, ilk katılımdan başlayıp puan yatana kadar takip şart. Hatta harcayana kadar. Bazen yatan puanı vaktinde kullanmayanlardan silindiği de oluyor. Takip etmezsek emek boşa gidebilir.

• bay baykuş kullanıcısına yanıt
    yani pos takibini müşteriye yıkmamaları lazım,
    yapay zeka almış yürümüş benim bankamın hangisi olduğunu ödemeyi çekmeden anlayabilmesi lazım pos cihazının,
    atm'ler bile ortak, takıyorsun kartı bağlanıyor kendi bankana,

puan silmek de ayrı hırsızlık adam şartları yerine getirmiş puanı kazanmış sen niye geri alıyorsun ki,
    dünyada nerde görülmüş kazanılan ikramiyenin geri alındığı,
    o puan o bonus benim artık bana ait, bunun kontrolü sende diye,
    insanların unutkanlıklarından faydalanarak bunu geri alman hırsızlıktır,

biz yazdık 15 gün içinde geri alırız dedik diyecekler biz de unuttuk kardeşim,
    dükkanın kapısını açık unuttuk diye içeri girip hırsızlık mı yapılması lazım,

hırsız da desin ki kapıları kapalı tutun bak açık görürsem çalaram ha,
    aynı mantık e o zaman da yine aynı mantıkla bunlar bu sefer de,
    hırsız haklı kardeşim adam kapıları kapalı tutun demiş diyecekti,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapıkredi Worldcard Kampanyalar
    Yapıkredi Worldcard Kampanyalar
    Yapıkredi Worldcard Kampanyalar
    Güzel kampanya bence 300tl falan olsaymıs daha iyi olurmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NURİbeyy N kullanıcısına yanıt
    Kampanya bana da gelmişti katılmıştım, kampanya yok şimdi, kaldırmışlar

Birilerinin işini düzgün yapmamasından dolayı peşine düşmeden alamıyoruz hak ettiğimiz indirimi.

Bazen kampanya gözüküyor bazen gözükmüyor hiö anlamadım bu tür isleri akbank yapıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ne kadar süre kapamamaya?

bana thh red verdi,

ücretsizi varken sen ücretli kredi kartı seçtiysen bu durum senin ve bankanın inisiyatifindedir dedi.

ben de 1259 liralarını ödeyip kartı kapattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 27 Temmuz 2026; 12:56:38 >

Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ
  • Ben de 1997 den beri müşterisi olduğum bankanın. İlk kez inat edip yok puanla yok sunla yok bunla yapalım dediklerini gördüm. Puanla odeyeceksem , zaten kazandığım puan benim, ha puanla odemisyim ha yatırıp odemisim dedim.
    Nuh dedi peygamber demedi
    Kapatın dedim.
    Kapattı
    Üç gün sonra aradılar
    Teklifler aynı.
    Kapalı kalsın dedim

Yapı kredi kaybeder, ben değil!

SEG 46&amp;amp;#39;&amp;amp;#39; 46125 LED TV
  • NURİbeyy N kullanıcısına yanıt
    Kampanya geldi, bu sefer de yükleme yaptım kazanımla alakalı bilgi yok

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.