Şimdi Ara

Yapıkredi PlayCard hakkında bilgi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kaç gündür kredi çekmeye çalışma çabalarıma olumsuz yanıt alınca kredi kartı cıkartmaya karar verdim. Onda da Teb Garanti ve vakıftan olumsuz yanıt aldım. En sonunda dedim bu pc den olacak iş değil öğrenci belgemi ve kimligimi alıp yapıkrediye girdim ve play card başvurusu istedim. Hemen başvuruyu getirdiler ve gerekli yerleri doldurup verdim. Şimdi size sorum play card almıs olanlar için, bu kart elime ne kadar sürede geçer? limiti onlar belirlediginde benim sonradan internetten yükseltme şansım varmı? Ya da bu kredi kartımda olumsuz sonuclanır mı?

• Bi kişi bile kullnamıyor mu lanet kartı yanı :)
  • Dereyi görmeden paçayı sıvamayın derim.....

Bekleyin bankanın cevabını....

Olumlu gelmeyebilir.........

Limit artırma işide hemen olmaz......Yapacağınız ödemeler etkili olacaktır..........................................

• Çok kolay kart verdıklerını duydum bu yuzden yaptım. Calısanında fıkrı yok tabı genel kurul değerlendirip yollayacak dedi ama bana olumlu olacak gibi geldi sanki.
  • banka başvurunu aldı diye kartı hemen yollayacak sanmayın. özellikle birçok bankaya başvurup olumsuz yanıt aldıysanız bunlarda aynı yöntemi uygulayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akbank direkt hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Multinet kartı hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.