Şimdi Ara

Yapıkredi HGS 1 TL (OGS Dönüşümünde ekstra 50 tl indirim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
5.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şubeye gittim plaka ve ruhsat seri no söyledim hgs etiketini verdi. Kredi kartından 1 TL etiket bedeli çekti. kredi kartımdan otomatik ödeme olacak şekilde ödeme tanımladı ve ilk sefer için ben 50 TL olsun dedim yükleme yaptı. Bir gün sonra köprüden geçtim anında internet bankacılığında nerelerden geçmişim ne kesmiş yansıdı. Online başvuru da var ama en garantisi şubeden halletmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Normalde etiket 70 lira. Kampanya kapsamında 1 lira alıyor. İçine ne yüklerseniz yıllarca kalır lazım olunca kullanılır.

• OGS cihazını getiren müşterilere 4 geçişten 1 i ücretsiz demiş bende Vakıfbank OGS cihazı var onu götürsem de kampanyaya dahil oluyor muyum yoksa OGS cihazı illa yapı krediden mi alınmış olacaktı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

geçen hafta perşembe veya cuma mobil şubeden yaptığım başvuru için sms geldi dün, onaylanmış hgs açılmış ve etiket postaya verilmiş. tşkler ykb

• 5 araca alıcam, üst limit var mı acaba?

• EvErEsT0671 kullanıcısına yanıt
    Bunla ilgili bilgi var mı? YKB’de zaten OGS hizmeti yoktu, Ziraat OGS’sini götürsek oluyo mu mesela

• tabucci T kullanıcısına yanıt
    Oluyor hocam dün Vakıfbank OGS götürdüm kabul ettiler . Hatta telefonuma mesaj gelmiş bununla ilgili ama dikkat etmedim demek ki ;

‘’31 Mart tarihine kadar yeni HGS etiketi Yapi Kredi'de 70TL yerine 1TL!Ustelik hangi bankadan alinmis olursa olsun OGS cihazini subemize getiren musterilere yeni HGS etiketi ve 3 ay icerisinde toplam 50TL'ye kadar yapilan 4 gecisten biri ucretsiz!SMS ret icin H yazin 4944'e iletin. Mersis:0937002089200741 B016’’

• Garanti internet bankacılığından başvurdum ücretsiz olarak

Bu ogsleri ne yapıcaz? güzel fiyattan kitlediler bize vakti zamanında

• Garanti ilk başvuruya da ücretsiz mi?

• cardigans78 kullanıcısına yanıt

Benim ogs sistemde görünmüyor ilk başvuru gibi bir şey oldu herhalde zaten

• yasintekgoz Y kullanıcısına yanıt

Bankalar Ogs cihaz satış yada depozito ücretnin üstüne yattilar hocam. 3 kuruşluk etiket ile degistirelim diyorlar. Halkini gozetmeyen bir devletimiz var malesef. Ve Hep zenginlere çalışan bir iktidar.

Pandemide yalandan uzaktan eğitim veren kolejlere de yem etmislerdi bizi. Hiçbir iade yaptirmadilar.

Benimde var ogs. Aracimi sattigim icin bosta duruyor.

İsbankasina yazdim, olumsuz cevap verdiler. Hgs ile degisim diyorlar. Mobilden basvurayim, lanet olsun dedim. Yok ek hesap yok diyor, yok meslek bilgisi guncel değil, 50 tane terane. Ne uyuz banka, 20 yıllık musterisiyim halbuki. Tüketici hakeme basvurayim edevletten diyorum.

Sen de oyle yap bence.

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Bankalar değil burda karaktersizliği karayolları genel müdürlüğü yapıyor. Mevzuatı hazırlayan ve iptal eden onlar, kafalarını kuma gömüyorlar.

1.5 yıl önce aldığım cihazın parasını bana vermesi gerekiyor, zaten hgs her zaman beleşe veriliyordu. Ben fazlasını verip ogs almışım. Bu ülkede kural yok hak yok , orman kanunları geçerli.

Ben de karayollarını ve dolayısıyla bankayı tüketici hakem heyetine vereceğim. Gerekirse yargıya taşımayı düşünüyorum.

Ben dönüşüm yapmadım, yapıkrediden 1 tlye aldım. İptal edilen ogsyi de ulaştırma bakanının üstüne çeyrek altın niyetine takasım var.

• hebelehubele H kullanıcısına yanıt

Ben de devleti sucladim zaten. Banka her daim cikarini düşünür haliyle. Bizi korumasi gereken maasimdan peşin pesin verdi odedigim devlet.

Kabile zihniyetiyle böyle oluyor.

İsbankasinin attigi mesaji asagida paylasiyorum. Ozetle sozlesmeye ve karayolları yazisina uygun demiş. Zaten harcama taahhudu verip beles almissin diye de eklemisler.

İyi de ben o harcama hedefini gerceklestirene kadar 1 yil her ay stres yasadim, zorlk cektim. Bu bir bedel değil mi? Cok asagiiliklar cok.

bende hakem heyetine vereyim diyorum ama heyet beni hakli bulursa, bu vampirler, emrindeki avukat ordusuyla mahkemeye itiraz edip kazanirsa, bikac yuz lira icin, daha cok zarara ugrar miyim diye de hafiften bir tirsma yasiyorum.

Bu tuketici dernekleri ne ise yarar acaba?

Neden hakkimizi aramiyorlar

Sayın.....

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün ilgili kararı kapsamında 31.03.2022 tarihinden itibaren Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) kaldırılarak otoyol ve köprü geçiş ücretlerinin Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) üzerinden tahsilatına devam edilecek olması sebebiyle Bankamızca tarafınıza HGS etiketi ücretsiz olarak başvurunuz halinde verilecektir.

Bankamız ile imzalamış olduğunuz Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) Cihazı Kullanıcı Sözleşmesi’nde de belirtildiği üzere Bankamızca OGS cihazı karşılığında tahsil edilen ücret depozito değil cihaz satış bedelidir ve söz konusu sözleşme uyarınca sözleşmenin sona ermesi durumunda OGS cihazının satış bedelinin iadesi mümkün olamamaktadır. Bu çerçevede, OGS cihazının satış bedelinin iadesi talebinizin yerine getirilmesi mümkün olamamaktadır.

Ayrıca, yapılan incelemede mevcut 92899742 nolu OGS cihazınızı 04.07.2011 tarihinde kredi kartına harcama taahhüt kampanyası kapsamında ücretsiz olarak aldığınız görülmektedir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

Müşteri İlişkileri Bölümü

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Bankamıza iletmiş olduğunuz bildiriminizle ilgili tarafınıza verilen yanıttan duyduğunuz memnuniyet düzeyini lütfen buraya tıklayarak ulaşacağınız anket üzerinden bizimle paylaşınız.

Türkiye Bankalar Birliği’nin “Bireysel Müşteri Hakem Heyetinin Oluşumu, Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında Tebliği” kapsamındaki duyurudur:

Talebinizin devam etmesi durumunda, Bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde yazılı iletişim kanallarından ya da e-Devlet Kapısı uygulaması üzerinden Türkiye Bankalar Birliği hakemliğine başvurabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası Anonim Şirketi PK 134 34330 Levent İstanbul Ticaret Sicil No: 431112 MERSİS No: 0481005859000909 Şirket Merkezi: İstanbul www.isbank.com.tr 0 850 724 0 724

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 2 Nisan 2022; 10:53:13 >

Başvuru adresiniz THH değil İdare Mahkemesidir.

Öncelikle "Yürütmeyi Durdurma Davası" açmanız gerekir.

40 dolarlık cihaz için 120 dolar masraf yapacaksanız minnettar oluruz...

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Hocam senin durum farklı, ortada teknik olarak promosyon var. Söylediğin gibi senin taraftan bakarsan sen de hedefte zorluk çekmişsin.

Sen haklısın deseler ortada para olmadığı için sana verecekleri konusunda aklıma bir şey gelmiyor.

Ogs gibi güzel kesinlikli, kullanınca bildiren sistemi bırakıp dandik yabancı şirketin hiç okumayan sistemine geçmeyi aklım almıyor.

Birileri nemalansın diye yine olan vatandaşa.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

parayı bankaya verdiğim için ve cihazların kullanım ömründen önce iptal edildiğinden dolayı tüketici hakem heyetinin konu alanına giriyor.

Karayollarının çıkarttığı genelgeye karşı girişecek kadar kaynağım yok =)

Benim thh kararırım pozitif çıkarsa onu gösterebilirsiniz tabi. thh'den sonra bankanın ileri taşıyacağını sanmıyorum.

Bisküvi paketinden kaput çıkarsa markayı mı yoksa bakkalı mı şikayet edersiniz?

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

ogsnin bisküvi paketi olmadığını ve benzetilemeyeceğini anlayacak yaşta olduğumuzu fark edersek.

Ticaret hukuku, sözleşme vb. şeylerin detayına da girmeyelim. Ben bankayla sözleştim, zarara uğradım. Sözleşmenin tarafı olan bankadan da zararımı tazmin ederim. Buna neden olan düzenleyiciden hiç bir şey almam şu ortamda pek mümkün değil.

çok istiyorsanız karayollarına bağlı bir yerden bir miktar çakıl , asfalt falan alıp içinizi rahatlatabilirsiniz...

• cardigans78 kullanıcısına yanıt
    Ben de ücretli gözüküyor 70 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yararlandım hocam tesekkur ederim. mobil üzerinden başvurdum. hgs yi adrese kurye getirdi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.