Şimdi Ara

Yapı kredi vadesiz hesaptan ATM para çekme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maaş Hesabım Yapı krediden.Hesabımda genelde hep para olur.son aylarda biraz tasarruf yapmıştım ve birkaç bin tL birikmişti.
    Kurban kesmek için memlekete gidecektim ve ebeveynlerim ile ortak kurbana girmiştim. Payıma düşen bedeli hazır lamadan memlekete gittim.
    ATMden çeker ,veririm diye düşündüm. Hatırladığım kadarı ile günlük çekme limiti 2000-3000 TL gibi birşeydi.
    Neyse arefe gününde Yapı krediatmsine gittim. 1700 TL çekmek istedim.günlük limitin 1000 TL olduğunu ama istersem 700 TLlik kısmı 8,75 TL komisyon karşıılığı çekebileceğimi yazdı ekrana.
    Müşteri hizmetlerini aradığımda şubenin kişisel limiti 1000 TL olarak tanımlamış olduğunu ve kendisinin birşey yapamayacağını söyledi.
    Anlamadığım konu madem günlük limitim 1000 TL, neden fazlasını çekme yetkisi veriyor, tabii komisyon karşılığı.
    İnsanın kendi parasını neden komisyon ile çeksinki. ATMnin günlük limiti dahilinde olduğu sürece komisyonla para çektirmek , soygunculuğun başka bir versiyonu olsa gerek.

Başına benzer olay gelen veya bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• Bankanın sitesinde konu ile ilgili bilgi olması lazım.....

• Yapı kredinin web sitesindeki sıkça sorulan sorular kısmındaki bilgi;

ATM’ lerden günde en fazla ne kadar para çekebilirim ?

ATM' lerden TL Kartınız ile Bireysel Bankacılık müşterisiyseniz günde en fazla 1000 TL’ ye, Kişisel Bankacılık müşterisiyseniz 3500 TL'ye, Özel Bankacılık müşterisiyseniz 5000 TL'ye kadar para çekebilirsiniz. Eğer Ardıç Paketi üyesi iseniz 2 kat Günlük Para Çekme Limiti’ne sahip olabileceksiniz.

Bu bilgiler ışıüğında Bireysel bankacılık müştrerisi ile kişisel bankacılık müşterininin farkını ben anlayamadım, anlayan anlatabilirmi lütfen.
    İlk hesabımı 1985 yılında açmıştım Yapı kredide. O günden beri aktif kullanıyorum bankayı.maaş hesabım ise 2002de başka bir şubeden çalıştığım şirketçe açıldı.
    şimdi ben bireysel bankacılık mı, kişisel bankacılık müşterisi miyim,farkları nedir?

• Bak ne güzel bilgilere erişmişsiniz....Sanırım tereddütünüz hala devam etmekte.....Ama kusur bizde değil....

• tereddüt değil tabii ki ama farkı anlamadım.Siz biliyormusunuz farkı.

Limitler komisyon ödenince neden biranda puffff oluyor , işte onu hiç anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.