bursada 920 kusur bir fiyat verdiler, koç allianz ise 900 diye fiyat verdi
clio hb 2002 1.4 araça verilen degerler bunlar.
bu arada AXA oyak artık 2002 dahil tüm alt modellere kaskoyu kesmiş bilginize, çok ilginç ama boyle imis
yapi kredi sigortadaki bayan daha ilgili geldi bana
koç allianzdaki herif ise çok ilgisiz bir tipti
bır de Aanadolu sigorta yı dene...
pek yorum yapılmamış ilginç valla koç allianzdaki herif çok sallamaz bir tipti bende o nedenle yapı kredi sigortaya yaptırdım araba da yabancı geçtiği için hafif yuksek oldu sigorta
bende başak sigorta var memnunum. daha önce axa oyak vardı. kredi kartımda limit yok diye bana sormadan iptal etmişler ben de başağa geçtim
axa da kafayı yemiş heralde herifler artık 2002 model dahil alt araçları sigortalamıyoz dediler, araba alacaklara duyrulur, belki bu genele de yayılabilir belli mi olur
axa da böyle bişey olduğuna eminmisin
bizim arkadaşın 2002 megane a teklif aldık ve öyle bişeyde demediler ama
ayrıca bu kaskocular cozutmuş yaw
acayip fırlamış rakamlar
98 micra ya % 40 indirimle 925 istiyolar yaw
keza arkadaşın megane a da 900 istiyolar %40 indirime
Hocam naptın ya? Ben 2004 model 206'yı 450'ye kaskolattım Başak'tan ve içinde birsürü şey var, limitleri de çok yüksek. (50 milyar) ve autoking de dahil. Bence Başak Sigorta'ya da bir danış. (Bu arada bende 1 yıllık hasarsızlık indirimi vardı)
axa oyak ta oyle birsey kesin var, cunku bolge mudurlugune gitmistim ben direkt bursadaki marmara 2 ci bolge mudurlugu oluyor. adam oyle dedi gecen cumadan beri oyle imis sonra axa acentesinini aradim onlarin haberi bile yok daha yenilikten aaa dedi kadin nasil is o oyle, sonra ben teklif hazirliyim ve size donerim dedi tabii o durumu da sorarak
sonra aradi 5 dakka sonra ve dedi ki evet dedi 2002 ve alt modellerini artik sigortalamiyoz dedi bize de yeni geldi o yazi okumamisik dedi
axa kafayi yemis yani
ote yandan yapi kredi sigorta acentesi de biz 70 modeli bile sigortalariz dedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme