Bugün hesabımda 27 YTL hesap işlem ücreti kesilmiş.
Direk bankayı arayıp bildirdim.6 Ayda bir alınan bir kesintiymiş, yasalmış vs.
Şikayetimi aldılar,1 hafta içinde geri döneceklermiş.
Milyonlarda müşterileri var hepsinden bu kadar para alsalar buyrun siz düşünün gelen parayı.
Şikayetvar'da biraz araştırdım.Aynı durumda şikayetçi olanlara para iadesi yapılmış sanırsam.
Daha önce yaşayan varmı bu durumu, sizce ne olur?
Yukarı..
benden de çektiler, ulan öğrenci adamım, hesabımda 50 lira para var, utanmıyomusun yarısından çoğunu çekmeye babam da yapı kredide, her çektiklerinde gidip patlıyorum, tamam öğrenci olarak tanımlarsak almazlar ya da az alırlar diyo, her seferinde unutuyo, illa ben gidicem
quote:
Orjinalden alıntı: the_don
benden de çektiler, ulan öğrenci adamım, hesabımda 50 lira para var, utanmıyomusun yarısından çoğunu çekmeye babam da yapı kredide, her çektiklerinde gidip patlıyorum, tamam öğrenci olarak tanımlarsak almazlar ya da az alırlar diyo, her seferinde unutuyo, illa ben gidicem
Benden ilk kez kestiler.
Üstelik o parada lazımdı birşey almam için, hesap bakiyesini görünce şok oldum bir an.
Şikayeti bildirdim, yazılı olarak geri döneceklermiş.
Sonuç gelmesse, tüketici mahkemesinin örnek dilekçesi var onu yollarım.
Öğrenci adamız sonuçta, 28 TL az paramı.
aynı durum bende de oldu. almamız gerekiyor, yasal dediler. birşey yapamadım. ogrenci oldugumuzu belli edince sanırım almıyorlarmış.. cok sacma ya hem parandan para kazanıyorlar hemde para kesiyorlar.
kredi kartı ücreti diye 60 ytl kesmişlerdi yıl başında. babam şikayet etti parayı hesaba geri yatırdılar. hesap işletim ücretini de boyle geri alabilirmiyiz acaba ? bankaya degil de baska nereye şikayet edebiliriz ( Tuketici hakları gibi...)
quote:
Orjinalden alıntı: r_samur
aynı durum bende de oldu. almamız gerekiyor, yasal dediler. birşey yapamadım. ogrenci oldugumuzu belli edince sanırım almıyorlarmış.. cok sacma ya hem parandan para kazanıyorlar hemde para kesiyorlar.
kredi kartı ücreti diye 60 ytl kesmişlerdi yıl başında. babam şikayet etti parayı hesaba geri yatırdılar. hesap işletim ücretini de boyle geri alabilirmiyiz acaba ? bankaya degil de baska nereye şikayet edebiliriz ( Tuketici hakları gibi...)
Bankaya bugün şikayetimi bildirdim, olumlu bir sonuç çıkar umarım.