arkadaşlar merhaba bi yapı kooperatifine üye olmak istiyorum.. yapı kooperatiflerinin evi teslim etme süresi varmı, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Kardeşim bayaa geç oldu ben 2010 da kayseride zaman yapı kooperatifine üye oldum. İlk blok 2013 te teslim edildi ikici blok bitmek üzereydi 2014 eylülde ikinci bina teslim edildi. 140.000tl 130 metre karelikler teslim edildi 2014 te160 metre karelik teslim edildi ve 175.000 TL maliyetler cikti fakat sıkıntı su 55.000 TL ödenmiş eve kalan paranın kredi çekilerek ödenmesi istendi. Bizden. Kooperatifin doğasına aykırı olduğunu ilettigimizde biz böyle karar aldık dediler. Kredi çektiğinde ev 230.000 ile 250.000 TL arasına mal olacak kredi çektikten sonra zaten ben peşin alırsın. Birde mafya varı işler dönüyor ... Eğer dusmaniniz varsa yapı kooperatifi onerin. Su aralar kayseri zaman yapı kooperatifinin başındakiler kayseri hastane kent yapı kooperatifi, arma yapı isimi bir firma ve anakarada yeni mağdur adaylarını arıyorlar bilginiz olsun YENİ SULTAN KONAKLARI YAPI KOOPERATİFİ adı altında.... Mamak TOKİ ye yakın miş tanıdık bildik varsa uzakdursun saygılar.