Şimdi Ara

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi ve Deniz ve Liman İşletmeciliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben düz lise 12. sınıf eşit ağırlık öğrencisiyim.Bu sene tercih yapacağım tercih listelerim arasında denizcilik bölümünüde düşünüyorum ama bilmediğim ve anlayamadığım birçok nokta var.Sorularımı madde madde yazacağım yardımcı olursanız sevinirim.

1)Denizcilikle ilgili iki işletme bölümü var bitanesi tm1 ile alıyor diğeriyse ygs6.Şimdi denizcilik işletmeleri yönetimi türkiyede yaklaşık 10 üni de gözüküyor ve 2 si hariç tm1 puanıyla alıyor 4 yıllık bölüm peki burdaki bir iki üninin ygs ile almasının nedeni nedir ?Aynı şekilde deniz ve liman işletmeciliğide ygs ile alıyor bu ise 2 yıllık bölümmü ?

2)4 yıllıkla 2 yıllık arasında fark varmı?İkisininde düşük ve yüksek puanlı ünileri var.

3)Sizce türkçe okumakla ingilizce okumak arasında fark varmı?

4)Diyelim 4 yıllık ingilizce bölüm kazandım ve mezun oldum.İş olanakları nasıl ; hangi maaş aralıklarında iş bulabilirim ?

5)Okuduğumuz üninin ve diploma notunun pek bir önemi varmı.Yabancı dil bilmenin yararından bahsetmeyeceğim tabikide.

6)Ve son olarak benim gözümde derece problemi var bu üniye girişte sorun çıkarabilirmi?Yorum geldikçe konuyu editlerim teşekürler.

son olarak bu iki bölümü okuyor ve ya okumuş olanlar varsa bilgilerini anlatabilirseler iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı bölümü düşünüyorum. Yeni öğrendiğin bişey varsa bana açıklar mısın? Konuyu olurken konu sahibi gibi hissettim kendimi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.