|
İmar Barışı-Yapı Kayıt Belgesinin İptali Yardımlaşma Grubu.

-
-
Kardeş merhabalar. Bana da bugün böyle bir kağıt geldi. Ne yaptın ne durumda işlemlerin bilgi verebilirsen cok sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar geçmiş olsun. Ben insaat ruhsatı dolduğu için imar barışına başvurdum. Tapumu da aldım. Fakat bina şuan tamamıyla bitmedi ve 2 balkonu aradaki duvarı yıkıp balkona dahil etmek istiyoruz. Bu durumda yapı kayıt belgesi iptaliyle karşılaşır mıyım? Veya bir sorun yaşar mıyım? Bilgisi olan var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ©orleoneMerhabalar geçmiş olsun. Ben insaat ruhsatı dolduğu için imar barışına başvurdum. Tapumu da aldım. Fakat bina şuan tamamıyla bitmedi ve 2 balkonu aradaki duvarı yıkıp balkona dahil etmek istiyoruz. Bu durumda yapı kayıt belgesi iptaliyle karşılaşır mıyım? Veya bir sorun yaşar mıyım? Bilgisi olan var mı?
Hocam bir sonuca varabildiniz mi? Ben de dubleks bir daire almak istiyorum. Üst kattaki dairelerin çatılarındaki eğimi ise yükseltmek istiyorum.
-
İmar barışı sonrası rastgele denetime çıkılıyormuş. Çevre ve şehircilik özel şirketleride görevlendirmiş sanırım. Yani kim, ne zaman gelir standart ne olur meçhul. Ben hiç o topa girmedim
-
Merhaba, imar, tapu ve amlak ile ilgili tüm sorularınıza alanında uzman danışmanlarımız ile www.degerinibilir.com web sitemiz üzerinden, danışmanlık hizmetlerimizle cevap alabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X