|
Yapay zeka, Windows’un demirbaş uygulamalarının çehresini değiştirdi

-
-
Doktor bu ne!
-
Çok kullanıyorum aslında işime yarar belki.
-
NotePad++'ı bıraktır mı, şu an için sanmıyorum.
-
Eskileri kurabiliyor muyuz 10'dan?
-
teknoloji nereden nerelere geldi.
vakti zamanında bu ilk cep telleri çıktığında, bugünki gibi 16 milyon renkli ekranları vs imkansız görüyorduk. yok film izlenecekmiş vs. hatta bir nokia reklamı vardı bu ortadan kaydırılıp alttan klavyesi çıkan; o reklamda adam video izliyordu telefonunda. o bile çok ütopik geliyordu.
şimdi ise windows üzerinde akıllı sistemler geliyor. yazacaksın ve kendisi yapacak.
ama bu işin bir diğer tehlikesi de ; yaratıcılığı öldürecek olması. yani yeni mühendisler vs gelişmeyecek, insanlar tembelleşecek vs. bundan sonra doğan jenerasyon tamamı ile cahil bir nesil olarak yetişecekler.
-
Yapaz Zeka diye sunulan pazarlama asparagasını gözünüzde büyütüyorsunuz.
Şunu dahi anlamaktan aciz:
Soyguncu üzerimde mücevher kutusu arıyordu. Kutu kalemdeydi. Benim gibi bir soylunun, üzerinde mücevher taşımayacağını bilmeliydi.
-
Matbaa nın icadına şeytan icadı demek gibi olmuş!...
-
bu söylemde "güneş fırtınaları dünya'yı belirli dönemlerde iklimsel döngülere sokmuyor" demek gibi birşey olmuş.
-
Windows 11, AI, LLM ewwwwwww
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Haziran 2025; 18:18:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X