Şimdi Ara

Yapay zeka olayını biri tam olarak anlatabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar heryerde görüyoruz ama tam olarak anlamadım ben bunu. Şimdi bu yapay zeka ile üretilen robotlar falan bildiğin insandaki zekayamı sahip olacaklar? Yani şimdi normal bir robot nasıl programlanmışsa öyle hareket ediyor. Peki yapay zeka sahibi olan robot nasıl olacak? İnsanlar gibi düşünerekmi hareket edicek? Eğer öyleyse insan beyninin sırrının çözüldüğü anlamına gelir bu. Peki neden hala insan beyni hakkında çok az şey bilindiği söyleniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdilik pek bir aşama kaydedilemedi. İnsanın sahip olduğu beynin bir benzeri türünü yapmaları için çok zaman geçmeli. Önce dilleri birbirine dönüştürecek bir program icat etsinler sonrası Allah kerim. Bir cümleyi bile doğru dürüst çeviren bir program yokken böyle bir beklenti içerisine giremiyorum ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: america12

Arkadaşlar heryerde görüyoruz ama tam olarak anlamadım ben bunu. Şimdi bu yapay zeka ile üretilen robotlar falan bildiğin insandaki zekayamı sahip olacaklar? Yani şimdi normal bir robot nasıl programlanmışsa öyle hareket ediyor. Peki yapay zeka sahibi olan robot nasıl olacak? İnsanlar gibi düşünerekmi hareket edicek? Eğer öyleyse insan beyninin sırrının çözüldüğü anlamına gelir bu. Peki neden hala insan beyni hakkında çok az şey bilindiği söyleniyor?

Iq kaç senin?

• Westworld dizisi sayesinde son günlerde baya trend oldu yapay zeka.5 bölüm oynadı, izleyin izlettirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLGİNÇ BİR ZEKA SORUSU!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.