< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yapay zeka mühendisliği okunur mu

-
-
Kesin olarak ai üzerine çalışacağım diyorsanız okunur, ama tabi ki ceng seçerken geçerli olan kurallar burada da geçerli (sektörün merkezi şehirlerde olması, hocalarının çalışma alanlarının çeşitli ve güçlü olması vs). Mezun profili yeni yeni oturuyor ama ilk 10kdaki yapay zeka mühendisliklerinin cengten farkı elektrik ve donanım derslerinin yerine data science derslerinin olması, dediğim gibi ai isteyen için güzel ama diğer alanların önünü daha bölüme girerken kapatmış gibi bir durum da olabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 20 Temmuz 2025; 11:43:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
müfredat çok önemli bence ama ben onun yerine bilgisayar okunmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Tobbdaki yapay zeka müfredatı bence pek iyi değil mesela. Eğer sıralaman yetmiyorsa yapay yazıp yandal bilgisayar öneririm.
-
Adı boşver
İçerik önemli. Hocalar önemli vesaire
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
software engineer olmak için çok uygun değil
-
Bu alanda egitim verebilecek kac tane akademisyenimiz var cidden merak ediyorum. Her yere yapay zeka bolumu açılıyor harika haber ama yapay zeka konusunda egitim verebilecek kadar bilgili bir adam turkiye gibi bir ulkede akamisyenligi neden kabul eder ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yapay zeka kulağa hoş geliyor da hep istatistik aslında. millet biraz araştırsa büyü gibi bir şey olmadığını anlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6338ADE54yapay zeka kulağa hoş geliyor da hep istatistik aslında. millet biraz araştırsa büyü gibi bir şey olmadığını anlar.
zaten yapay zekanın herhangi bir senior ya da mid level birinin işini almasını ben beklemiyorum açık açık uzun vadede sadece junior enflasyonu yaratacak iş bulmak ve staj bulmak aşırı zor hale gelecek benim yorumum... tutar tutmaz bilmiyorum. Bir de aide uzman hiçbir hoca bence şuan trde akademsiyen olmaz. Yurtdışında dönen paralar inanılmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X