Şimdi Ara

yapay zeka-metal çağı (uzun hikayem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu:3'dünya savaşı sonrası dünya atmosfer kullanılamaz hale gelmiş insanlar ise dünyanın yarı bir mesafesini kaplıyan devasa bir metal kubbe inşa etmiştir kubbleler arası bağlantının kontrolünü ise her bölgede farklı bulunan yapay zekalara ve androidlere devretmişlerdir bu şekilde yeniden yaşam ve nüfus artarken baş bölge temsilcisinin imkanız denilebilecek bir şekilde cinayete uğramasıyla zaten kaynak sıkıntısından gergin olan bölgeleri büyük bir iç savaşa götürmek üzereydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 30 Ağustos 2015; 22:17:37 >

• İlginç. Oyunu çıksın bunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ve sonra yapay zeka çok gelişip tüm insanları öldürdü . mutlu son
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

İlginç. Oyunu çıksın bunun.

sonra savaş çıkartın demi..
  • bence ios olsun
  • bu sabah boşalıyoruz kaliteli bir hikaye yazıcağımdan ve 1 sene kadar sürüceğinden emin olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 30 Ağustos 2015; 22:20:19 >
  • İlk bölümü yayınlasaydında anlatıma vs bakıp ona göre takip etseydik hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yapay Zeka içeren film tavsiyesi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden android ios değil

• quote:

Orijinalden alıntı: The wind blow

bu sabah boşalıyoruz kaliteli bir hikaye yazıcağımdan ve 1 sene kadar sürüceğinden emin olun

ileriki sürümlerde çıkartırız şuan beta aşamasında
  • Uzun soluklu olacaksa konuyu çok erken açmışsın bence. Ben şuan 2 hikaye yazıyorum ve 2 tanesi yolda. Bu işin kurgu kısmı zorlayıcı o yüzden işler yavaş yürüyor. İlk bölüm bile 1 haftada yazılabiliyor bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Uzun soluklu olacaksa konuyu çok erken açmışsın bence. Ben şuan 2 hikaye yazıyorum ve 2 tanesi yolda. Bu işin kurgu kısmı zorlayıcı o yüzden işler yavaş yürüyor. İlk bölüm bile 1 haftada yazılabiliyor bazen.

erken olduğunu düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.