Şimdi Ara

Yapay zeka Devinin redditte olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ethan Mollick (@emollick) on Xtwitter
    I asked the Devin AI agent to go on reddit and start a thread where it will take website building requests It did that, solving numerous problems along the way. It apparently decided to charge for its work. Going to take it down before it fools anyone... https://t.co/QcsXu2PRs4
    https://twitter.com/emollick/status/1770128785494700333/photo/2

• SIKAYNET İS KAMİNGGGG

BİZİ ÖPPECEKLERR

• hayat bitti

• Yazılım tehlikeye girince ankaratıplı hocam keyifleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok ne keyiflenmesi sadece yazılım alanı değil tüm alanlar etkilenecek hekimlerin çok büyük kısmını işsiz bırakacak bir teknoloji

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    hocam ileride bu lanet devrimden en az etkilenmek için ne okusak daha iyi sizce

her alanı etkiler de hani şunu daha zor etkiler gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim adım laz ziya kullanıcısına yanıt

Gel sanayiye girelim neresinden dönsek kar 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

İzledim , adam açık açık bırakın diyor söylediği şeyler de gayet mantıklı

• kanka benim abi baba amca kuzen falan sanayici de yapılacak iş değil ya hepsi 6 gün 12 saat

ama kuzenin patronu vardı mesela anlatıyordu kuzen
    adamın koskoca dükkanı tek ortak içeride 15 çalışanı internete bakanlar falan hep ayrı ayrıydı

adamın havuzlu villası,kendisi karısı ve çocuklarının altında milyonlarca liralık araba onlarca ev tarla vs vardı

okuyarak bunlara ulaşmamız muhtemelen bi 300 senemizi alır

• Tarım ve hayvancılık maalesef.

• Mert Bormann kullanıcısına yanıt

Vallaha Türkiye'de tarım ve hayvancılıkta para olsa en çok zenginler yapardı. Samimi olarak söylüyorum tarım da çok zor hayvancılık da. Ayrıca para da yok. Çiftçinin zorla biriktirdiği malı kimse istediği fiyattan almıyor, piyasa bir fiyat belirliyor ondan da çok zarar ediyorlar. Çiftçilik emekli işi oldu. Hiç tavsiye etmiyorum.

Dünyada bir şekilde para akışı olacak ya da yeni bir devrim olacak. İnsanların hala cesaretle çocuk yapmasına çok şaşırıyorum, kendimizin durumu belli değilken çocukların geleceğine nasıl güvenebilirsin ki.

• işte böyle,bize giren size girer:)

• Yapay zekayı ilk kullanacak olan yazılım şirketleri ve özel sektörde eğer sana ihtiyaç kalmamışsa affetmez işsiz kalırsın, tıpçıların öyle bir sorunu yok hepsi devlete girebiliyor ve bu meselelerin tıpı ilgilendirmesine daha çok var. Şu dakika bir doktorun işlevini aynen yerine getirebilen bir robot yapsan onun kullanılmaya başlanması minimum 15 sene alır insanların güvenmesi vb sebeplerden.Çinde şu an bile kan alan makineler var ama twdeki yorumlarda herkes ben buna asla kolumu sokmam demiş. Pilotluk kaptanlık vb meslekler de aynı şekilde herkes uçağında pilot olsun ister kimse yapay zekanın kontrol ettiği uçağa binmek istemez , misal belki gören vardır en son Kocaeli'nde olan gemi kazasında devrilen vinçlerin tanesinin değeri 12 m dolarmış bu kadar riskli işler yapay zekaya tamamen emanet edilemez. O yüzden yazılımcıların bizi replace ederse herkesi eder argümanı yanlış bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D0117FFD8 -- 21 Mart 2024; 3:58:39 >
  • Çok da umurumda artık. Gider dağın başından insandan uzakta bir ev yaptırır ömrümün sonuna kadar yaşarım. Aile durumu buna imkan veriyor. Zaten insan içinde olmayı sevmiyorum.

• Way be

• Mert Bormann kullanıcısına yanıt
    ne alaka olm zaten ilk onu bitirir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben maden mühendisliğine yatay yaptım bile
    Şimdi EE okuyanlar düşünsün

• Maden daha sıkıntı robotların girmesi yakındır

• Tıbbı bırakıcam bu sebeple, doktorun yaptığı işin tamamı algoritma. Yükle bilgiyi makine yapsın ben sanayiye gidiyom ihtiyar

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    asıl tıp okumayı bırakma hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasse-Matberg -- 21 Mart 2024; 19:23:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.