asdsadadaasdsafa |
Yapay zeka Devinin redditte olması (2. sayfa)

-
-
kafayı yedirtecekler knk
-
Evet bunu diyorum, direk sözel iletişimle teşhis koyulabilen hastalıklarda yapay zeka >>>>> doktor . İşin içine el ile müdahale girdi mi doktor >>>>>> Ben de tarıma kayacağım
-
eğer yazılım biterse cidden, pc başında yapılan diğer işleri de bitirecek bir şeyler çıkar %100 ha ne zaman olur onu bilemem tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nphexy -- 21 Mart 2024; 19:29:19 > -
econ biter mi boun econ için yks'ye mi girsem?
-
Şimdi econcu var econcu var. Beyaz yaka işleri full excelde döner. Python, c++, c#'da basic kodları otomasyona bağlayanı geçtim (chatgpt4), upwork'den iş alıp hepsini tek bir promptta yapabilen bi canavar çıkardılar (Devin AI). Neden econcu işlerini automate eden bir şey çıkmasınki, sonuçta excelden dönüyor işleri zor olmasa gerek :D Ama biter bitmez ben bunu sana söyleyebilecek yeterlilikte değilim, kimse de değil o yüzden bilemiyorum :D
-
YAŞLI YAZILIMCIyoutube
yeni balonumuz devin ilk yapay zeka mühendisihttps://www.youtube.com/watch?si=_TfMVnbQt-oZW-87&v=zwKEmE-Nql4&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dediğin şey tus hastanesi için geçerli ama gerçek hayatta işler öyle olmuyor, algoritma tutmuyor
-
bir de değişime karşı çıkanlar var
her değişiklik de bunlar olacak eskiyi savunacak yeniliğe karşı çıkacaklar ve alaya alacaklar
-
Tıpın max 5 senesi var, ameliyatı da robotlar yapacak gibi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
para ticarette
-
Bu arada ileride yapay zekanın insandan çok daha iyi olduğu ve yavaştan tehlikeli hale geldiği fark edilince, elon musk'un neuralink'ine gpt gibi bir sistem aktarılacak, bununla birlikte insanın yapay zeka ile yarışabilecek seviyeye gelmesi sağlanacak. Haberiniz olsun ^^
-
peki dinliyorum şikayetiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 22 Mart 2024; 1:46:41 > -
bizim milletin robot doktora güvenmesi için bi 50 sene gerek minumum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X