Yapay zekanın yazılımı bitirecek olmasi
Meslek kanunları olmayan yazılımcılar AI beraber kim vurduya gidecektir.
Aha buraya da yazdım.
Ergenliğe giriş yaşının yks'ye etkisi
Hiç konuşulmuyor ama hiç etkisi yok mu bunun forumdaşlarım?
Mesela 12 de ergenliğe girenle 14 de ergenliğe giren yks'ye girdiğinde eşit beyin gelisimine mi sahip oluyor? Bana hiç inandırıcı gelmiyor.
İTÜ uzay mühendisliği Hk.
Oğlum bu nedir lan? Böyle bir mühendislik nasıl olabilir?
Piyasada İTÜ olsun çamurdan olsun anlayışı yüzünden İTÜ böyle bölümler açıp duruyor. Meteoroloji mühendisliği, uzay mühendisliği, işletme mühendisliği.... Sadece kendisinin icat ettiği bir sürü bölüme sahip.
Öyle bir adı var ki okulun... Böyle sivimsonik bölümler bile 15k dan alıyor. Okulun adı meselesine artık bir çözüm bulunması lazım. Hem rekabeti tıkıyor hem yeni akademik okulların önünü. Kendini geliştirme falan hikaye anasını satayım. Millet kendini avutuyor.
Yapay zekanın ceng'i nerflemesi
Yakın zamanda aldığım duyumlardır.
Daha çıkalı 1 sene olmasına rağmen junior seviyesi nerflenmiş gibi duruyor.
İsrail'in güçsüzken bile arapları yenmesi
Sorgulayana çok şey anlatır.
israil-arap savaşlarında en belirgin durumlardan birisi arap ordusunun hem sayıca hem teknolojik olarak israil ordusundan çok üstün olmasıdır ancak savaşı kazananın daima israildir.
Mesela İsrail'in 1967 savaşını kazanmasının nedeni( ki filistin bu savaşta yıkılmıştır) uçakların radarın gözükmediği kısımlardan ilerleyip hangarda ki arap uçaklarını vurmasıdır. Eğer radar es kaza israil uçaklarını görse bugün israil diye bir ülke yoktu, bugün ki tüm sorunların sıkıntıların kaynağı 1967 de radarın israil uçaklarını görmemesidir. Yani sen yemiyorsun içmiyorsun bir ordu kuruyorsun daha sonra radarın israil uçaklarını görmedi diye tüm ordun yok olup gidiyor. Askerin birisi radarı sola çevirse bugün israil yoktu.Yani görüyorsunuz... allah bilmiyor muydu israilin zulm edeceğini? İsrail 400 uçağı varken araplar yemeyip içmeyip 1000 modern uçak almış gene de kaybetmiş. Daha ne diyelim? Daha hangi durumda yardım edecek allah? Ben bunu bir işaret olarak görmekteyken müslüman kardeşlerim görmeyi reddediyor. Bu husus apaçık bir biçimde incil ve tevradın doğru olduğuna ve tahrif edilmediğine ilişkin bir karinedir.
Not: Hırıstiyan.
Fakirlerin halini anlamak için oruç tutmanın lafügüzaf olması
Şahsi görüşüme göre öyledir.
Günümüzde gıdaya yönelik fakirlik yoktur. Öyle bir şeyin vuku bulması olası değildir. Hemen hemen her yerde buğday yetiştirebilirsiniz. En kötü gider çavdar ekmeği yersin. Örnek vermek gerekirse; Nijerya nüfusu 220 milyon, Kongo nüfusu 100 milyon. Hani açlıktan ölüyordu bunlar?
Gıdaya yönelik fakirlik nerede kardeşim? Yok ki öyle bir şey. Gıda fakirliği iddiası gerçek fakirlik olan ev araba alamama kaynaklı fakirliği maskeliyor bu da refahın önünde en büyük engeldir. İşe otobüsle gidiyorsanız fakirsinizdir. Her yerde buğday yetişmiyor mu? Niye aç kalasın? Sen ev araba almaya bak.
Not: Protestan .
Dünyanın ilk yapay zeka mühendisi devin hizmetinizde
Dünyanın ilk tam otomatik yazılım mühendisi devin aı hizmetinizde forumdaşlar. Şuan Fransız ihtilalinden daha ciddi bir şeye tanıklık ediyorsunuz.
Yapay zeka çağı millet ceng yazdı da yapay mühendisleri sürmeye başladılar piyasaya. Kimse beklemiyordu bu kadar coşacaklarını.
Uruk-Hai
Sadece eskilerin bildiği efsane yazardır.
Yenilerin uruk'u tanımaması beni çok üzüyor.
Apaçık olandır.
Mesela Kpss-A'da sorulmuş bir maliye sorusu şöyle;
Bunun böyle olmasının sebebi kafası çalışan herkesin ÖSYM'nin birkaç bölüme toplamasidir. Bana öyle geliyor ki çalışan adam rekabet azlığından bir yerlere çok rahat gelir. EA çok spesifik birkaç yer hariç yüksek seviyeli öğrenci bulunmuyor. İş az ama rekabet daha da az.
Tıp Fakültelerinin Önlük Artisligi
Var olan artisliktir.
Kampüste beyaz bir önlükle mütemadiyen gezerler. Maksadın ne yani? İllaki milletin gözüne sokacak tıbbı.
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 368
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 51.626 (Bu ay: 657)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 344 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar