Şimdi Ara

yapamiyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, icimi dokmek icin actim konuyu. Inanin burayi ailem gibi goruyorum. Derdim sadece rahatlamayi denemek.

Arkadaslar 6 aydir ciktigim bi kiz vardi. Cok seviyordum. Hala seviyorum. Ama sorunlar vardi. Benim yuzumden kendine jilet atti intihar etti aglama krizleri gecirdi ve hastahanelere dustugu oldu. Sadece telefonda 32465 facebookta 112985 mesajlasmamiz var beyler. Bana sadece onlar kaldi. 27 agustos 23.11 gibi mesaj attim. "Benim yuzumden kendine cok fazla zarar verdin. Benim yuzumden ne uzulmeni nede kendine zarar vermeni istemiyorum ayrilmak istiyorum." Diye. Sadece ayrilma surecimiz sabaha kadar surdu beyler. Hak verin gece uyurken bile birbirini birakamayip 20 30 dakika iyi geceler mesaji atan 2 sebektik biz. Beyler inanin 30a yakin sevgilim oldu. Bedenen bu kadar uzak olup ruhen yanibasimda olan dtek insandi o. Ilkkez "askim" kelimesini onun icin agzima aldim. Ilkkez telefonda konusurken sesim titriyordu. Herseyin ilkini tattim beyler. O beni birakma dedi. Ben ise mecburum.. diyebildim. Haykiramadim "ulan seninle mutsuz olmak istiyorum. Ama senin mutsuzlugunu gormek beni olduruyor" diye. Diyemedim. Ben onu herseyden daha cok sevdim. Herseyin ustunde tuttum. Mutluluk hapimdi o benim. Bagimlisi olmustum. Nitekim ayrildik... 2 gun sonra hastahaneye dustugunu ogrendim.. niye 2 gun diyeceksiniz. Kucuk bi alkol komasina girmistim. Yada bana oyle soylediler bilmiyorum. Beyler hangi insanin ayriligindaki son sözler " iyi geceler sebegim" ile " sanada iyi geceler her seyi." Diye biter? Dayanamiyordum beyler. Inanin dayanamiyordum. Onu mutsuz gordukce kendimden nefret ediyordum. Soz verdim ona. Sifremi degistirmeyecegim diye. Goreceksin. Senden sonrasi olmayacak dedim. Oda degistirmedi. Biz ayri bedenlerde tek ruhtuk. Ama sonra baktim ki o hala üzgün.... girdim ergenlerin mekani ask.fm e kendime sorular sordum sizofrenler gibii.. ondan sonra sanki 2 kizla daha cikmisim gibi gosterdik bir sekilde. Engelledim facebooktan. Twitterden numarasini sildim. Ama sadece numarasiydi beyler sildigim. Telefonumda fotograflari yuklu bilgisayarimda fotograflari yuklu odamin duvarlari onun fotograflariyla kapli. Ben her gece uykuya dalarken gozumde onun yüzü kalbimde bir sanciyla uyuyorum beyler. Utaniyorum kendimden. Niye ayrildim? O kiz benimle mutsuz olmaya raziydi. Benimle olmeye raziydi lan... keske olsemde kurtulsam bu sancidan... yapamiyorum onsuz arkadaslar. Kafami nereye crvirsem o var hayallerimiz bir an olsun aklimdan cikmiyor. Soyleyemiyorum. Allah belami versin ki soyleyemiyorum. Bana geri don diyekiyorum sensiz ölüyorum hergun diyemiyorum. Sensiz sadece et ve kemigim diyemiyorum. Unutamiyorum...

• Sevenler gece ölür demek istiyorum sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu dusunmekten kendime vakit kalmiyor. Geri don demeye calissan hangi yüzle... yaptiklarini aciklamaya calissan hangi dille? Nasil yaparim nasik unuturum bilmiyorum. Ama bildigim tek sey su an sadece et ve kemikten ibaretim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10.Torun

Onu dusunmekten kendime vakit kalmiyor. Geri don demeye calissan hangi yüzle... yaptiklarini aciklamaya calissan hangi dille? Nasil yaparim nasik unuturum bilmiyorum. Ama bildigim tek sey su an sadece et ve kemikten ibaretim..

Hocam, ayrılma nedenin neydi peki?

Sen yazdın da ben mi göremedim diyorum.
  • Ayrilma nedenim; onu üzmemdi. Aglama krizleri hastahanelere yatmalar kendine zarar vermeler vs.. bunlari yaptigi icin kendimi sorumlu tutuyordum bu gercekten beni öldürüyordu. Benim mutsuzlugum onun mutlulugundan daha onemliydi benim icin. Daha fazla uzmemek adina ayrilmak istedim. Sonrasinda ise kendimden sogutmaya calistim. Basarilida oldumm.
  • quote:

Ayrilma nedenim; onu üzmemdi. Aglama krizleri hastahanelere yatmalar kendine zarar vermeler vs.. bunlari yaptigi icin kendimi sorumlu tutuyordum bu gercekten beni öldürüyordu. Benim mutsuzlugum onun mutlulugundan daha onemliydi benim icin. Daha fazla uzmemek adina ayrilmak istedim. Sonrasinda ise kendimden sogutmaya calistim. Basarilida oldumm.

Neden üzüyordun peki bu kadar? Neler yaptında böyle şeyler yaptı kendine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClemeNtha1914

quote:

Ayrilma nedenim; onu üzmemdi. Aglama krizleri hastahanelere yatmalar kendine zarar vermeler vs.. bunlari yaptigi icin kendimi sorumlu tutuyordum bu gercekten beni öldürüyordu. Benim mutsuzlugum onun mutlulugundan daha onemliydi benim icin. Daha fazla uzmemek adina ayrilmak istedim. Sonrasinda ise kendimden sogutmaya calistim. Basarilida oldumm.

Neden üzüyordun peki bu kadar? Neler yaptında böyle şeyler yaptı kendine?

Hocam ben istesemde istemesemde etrafimda fazla kiz oluyordu engellemeye calistim kizlarla iletisimimi kestim ama yinede bazilarini engelleyemedim. Onun numarasini bulmuslar. Arayip tehdit ediyorlardi ayrilmasi icin. Bazi kavgalarimiz oluyordu normal olarak ama bunlari fazla kafaya takiyordu. Bunun sonucundada kendine zarar veriyodu yada aglama krizlerine giriyodu mesafeler gerrgi onun yaninda olamadigim icin istedigim zaman. O orda agladigi zaman yukaridaki yazidan az cok tahmin edebiliyorsundur halimi.. dayanamiyordum artik..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geri dön sensiz yapamıyorum gibi cümleler kuramayacak kadar mı cesaretsiz korkak birisin ! Aptallık senin yaptığın kusura bakma ama. Hep mutlu olmaz ki insan, mutsuz olun ne olur ki ! Hayatım boyunca mutsuz yaşam sürdüm mutluluklarım en fazla 1 saat sürdü. Ama buradayım mutsuzum ve ayaktayım. Gidip her şey geç olmadan konuş. Mutsuzluğu bir karanlık olarak düşün ve şunu da unutma;

Her karanlığın bir aydınlığı vardır !

Sevgine sahip çıkamayacak kadar korkak mısın? Bir gün onu başkasınla görebilecek kadar yürekli misin? Her gün ölmeye dayanabilecek misin?

Neyse hayırlı sabahlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceGezeR

Geri dön sensiz yapamıyorum gibi cümleler kuramayacak kadar mı cesaretsiz korkak birisin ! Aptallık senin yaptığın kusura bakma ama. Hep mutlu olmaz ki insan, mutsuz olun ne olur ki ! Hayatım boyunca mutsuz yaşam sürdüm mutluluklarım en fazla 1 saat sürdü. Ama buradayım mutsuzum ve ayaktayım. Gidip her şey geç olmadan konuş. Mutsuzluğu bir karanlık olarak düşün ve şunu da unutma;

Sevgine sahip çıkamayacak kadar korkak mısın? Bir gün onu başkasınla görebilecek kadar yürekli misin? Her gün ölmeye dayanabilecek misin?

Hocam onunhayatini mahvettigim icin ayrildim. Barissak hani huy gibi birsey olsa neyse duzeltirim diyeceksin.. ama bu cevremdekilerle alakali iletisimimi de kestim herkesle ama yinede kizi arayip tehdit ediyorlar ayrilmasi icin.. yani hrr turlu zararim var kiza.. suan emin ol ona don demeyi herseyden daha cok istiyorum ama yapamam mesele cesaret yada aptallik drgil mesele yeniden cikarsak onun yinenkendine zarar verecrk olmasi vr bunu engelleyemiyorum. Ben mugladayim onlar izmire tasindi ha deyince 2.5 saatlik yolu gidemiyorsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GeceGezeR

Geri dön sensiz yapamıyorum gibi cümleler kuramayacak kadar mı cesaretsiz korkak birisin ! Aptallık senin yaptığın kusura bakma ama. Hep mutlu olmaz ki insan, mutsuz olun ne olur ki ! Hayatım boyunca mutsuz yaşam sürdüm mutluluklarım en fazla 1 saat sürdü. Ama buradayım mutsuzum ve ayaktayım. Gidip her şey geç olmadan konuş. Mutsuzluğu bir karanlık olarak düşün ve şunu da unutma;

Hocam onunhayatini mahvettigim icin ayrildim. Barissak hani huy gibi birsey olsa neyse duzeltirim diyeceksin.. ama bu cevremdekilerle alakali iletisimimi de kestim herkesle ama yinede kizi arayip tehdit ediyorlar ayrilmasi icin.. yani hrr turlu zararim var kiza.. suan emin ol ona don demeyi herseyden daha cok istiyorum ama yapamam mesele cesaret yada aptallik drgil mesele yeniden cikarsak onun yinenkendine zarar verecrk olmasi vr bunu engelleyemiyorum. Ben mugladayim onlar izmire tasindi ha deyince 2.5 saatlik yolu gidemiyorsun..

Madem kıza zarar veriyor çevrendekiler. Kıza onları takmamayı öğreteceksin, bırakıp gitmekle olmaz

• Kardeş biraz mecnunluk oynuyormuşun gibime geldi yanlış anlamada hafif mazoşistliğe eğilim var sende sanırsam kendine itiraf edemesen de ondan ayrı kalmak uzaktan aşık olma (bir nevi acı çekmek) duygusu onu elde etmenin üstünde geliyor. Yoksa kız mutsuz oluyormuş mutsuzluğunu görmek istemiyorum diyipte kimse kızı bırakmaz hadi bıraktı diyelim telefonla kız arkadşalarına onu tehdit ediyor diye hiç bırakmaz. Yapacağın şey belli git sensiz yapamıyorum de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 9 Aralık 2012; 13:00:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

Kardeş biraz mecnunluk oynuyormuşun gibime geldi yanlış anlamada hafif mazoşistliğe eğilim var sende sanırsam kendine itiraf edemesen de ondan ayrı kalmak uzaktan aşık olma (bir nevi acı çekmek) duygusu onu elde etmenin üstünde geliyor. Yoksa kız mutsuz oluyormuş mutsuzluğunu görmek istemiyorum diyipte kimse kızı bırakmaz hadi bıraktı diyelim telefonla kız arkadşalarına onu tehdit ediyor diye hiç bırakmaz. Yapacağın şey belli git sensiz yapamıyorum de

Nickine rağmen çok doğru konuşuyor. Dinle bu adamı

• Hayır anlamadığım bu kadar çok severken neden üzüyordun onu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyCrap

Hayır anlamadığım bu kadar çok severken neden üzüyordun onu?

cevap yazmadan önce bir de mesajları okusaydın.
  • Yazık etmişin size..
    Sen yaşayabilecekken vazgeçmişin yaşanacaklardan. Pes etmişin hemen. Onu mutlu etmeye çalışacağına, ben seni mutlu edemiyorum diyip bırakmışın.
    Beni dinler misin bilmem ama hiçbirşey için daha fazla geç olmadan hemen konuş kızla, anlat herşeyi, böyle böyle yaptım ama sana ihanet etmedim hiç bi zaman de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.