Şimdi Ara

Yapamadım.Hayatım bitme noktasında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehir dışında yapamadım,olmadı.Okb ile Anksiyete depresyon ile mücadele ederken yalnızlığa karşı koyamadım.21 yaşında üni 1.sınıftayken aile evine döndüm.Antidepresanlarla tedavim devam ediyor.22 yaşında üni 1.sınıf olucam.

Okumayan elemanlar bile gelip bana tavsiye veriyor bu durum çok canımı sıkıyor.Okumanın yaşı yok diyorum ama zaman geçiyor diyorlar bir yandan da haklılar maalesef.Herkes hayatını yaşıyor ben ise bu illet psikoloji ile mücadele ediyorum.Daha doğrusu edemiyorum.Çok üzgünüm.Sizce çok geç mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bundan 5 yıl sonra hiç geç olmadığını anlayacaksın ... yaşın 27'ye gelecek yine çok geç kaldım diyeceksin ama aslında hâlâ geç değil...tedavin bitsin kendini toparla eğitim hayatına devam et ...30 yaşında mezun olsan bile geç değil ama böyle beklersen yıllar geçer bakarsın yaşın 35 olmuş ...şu an çok gençsin...sağlık hepsinden daha önemli sen yeter ki iyileş, gerisi çorap söküğü gibi gelir ...elalem ne der diye yaşamayacaksin bu hayatı ...o 22 yaş bir daha gelmez ve çok genç bir yaş olduğunun farkına var
    yapıyor musunuz bilmiyorum ama kendinizi sosyal medyada instagramda sürekli mutlu olan insanlarla kıyaslamayı bırakın aşırı rahatliyorsunuz 2 sene içerisinde dışarıda dört dörtlük gözüken hem yaşıtım hem büyüklerim olsun kimle muhabbeti ilerletip özel hayatına dahil olduysam tek gördüğüm herkesin büyük küçük acı çektiği sorunları olduğu ve değiştirmeyeceği tonla şey olduğu gerçeği bu hayatta want to be that değil what i believe to be i am mantığına inanarak yürüyün hem sınav olsun hem spor olsun her şeyde kesinlikle kendinizi önce o mutluluğa layık olarak görüp yürümeliyiz aşırı uzun oldu
  • ne alaka hoca seni onlar mı okutuyor onlara giren çıkan ne

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt

Hocam çok doğru diyorsunuz ancak okb çok illet bi şey en ufak lafa hayatım zehir oluyor tüm gün düşündürtüyor

• dertlibirisi D kullanıcısına yanıt
    Bundan 5 yıl sonra hiç geç olmadığını anlayacaksın ... yaşın 27'ye gelecek yine çok geç kaldım diyeceksin ama aslında hâlâ geç değil...tedavin bitsin kendini toparla eğitim hayatına devam et ...30 yaşında mezun olsan bile geç değil ama böyle beklersen yıllar geçer bakarsın yaşın 35 olmuş ...şu an çok gençsin...sağlık hepsinden daha önemli sen yeter ki iyileş, gerisi çorap söküğü gibi gelir ...elalem ne der diye yaşamayacaksin bu hayatı ...o 22 yaş bir daha gelmez ve çok genç bir yaş olduğunun farkına var

• psikoloji kısmına yorum yapamam ama zaman geçiyor diye bir şey yok, 1. sınıfta bölüm dersimde yanımdaki adam 28 yaşındaydı. 3 sene okuyup bırakmış şimdi tekrar 1den başlamış. Adam 3. sınıftaki halinden daha genç duruyordu ama yani 1 2 seneye çok takılma herkesin farklı bir hikayesi var

• O konuşanlara mı diyeyim yoksa uzun yazmama mı atıfta bulundunuz tam anlayamadım

• ritzerosS R kullanıcısına yanıt

Umarım ben de mutlu olurım teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meyerovitch kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim

• dertlibirisi D kullanıcısına yanıt
    Nefes terapisi , EFT diye vücudun belirli bölgelerine yapılan vuruşlarla tedavi yöntemleri var ...bu ikisini araştır kardeşim ...EFT banka havalesi olan EFT değil :)

• Meyerovitch kullanıcısına yanıt

kasımın ilk haftası psikoterapim var umarım iyi gelir

• Up

• Bende de okb+sosyal fobi var.Bakalım üniversitede ne b*k yiyeceğim  size de çok geçmiş olsun

• gecmis olsun
    gec değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 25 Ekim 2023; 12:23:46 >
  • yapıyor musunuz bilmiyorum ama kendinizi sosyal medyada instagramda sürekli mutlu olan insanlarla kıyaslamayı bırakın aşırı rahatliyorsunuz 2 sene içerisinde dışarıda dört dörtlük gözüken hem yaşıtım hem büyüklerim olsun kimle muhabbeti ilerletip özel hayatına dahil olduysam tek gördüğüm herkesin büyük küçük acı çektiği sorunları olduğu ve değiştirmeyeceği tonla şey olduğu gerçeği bu hayatta want to be that değil what i believe to be i am mantığına inanarak yürüyün hem sınav olsun hem spor olsun her şeyde kesinlikle kendinizi önce o mutluluğa layık olarak görüp yürümeliyiz aşırı uzun oldu

• Dostum 4 tane ilaç içiyorum intihar dusunceleri ile dolasıyorum bazen yapasam geliyor dersi dinleyip geelip yatakta debeleniyorum o yuzden seni iyi anliyorum zor yaşamayan anlamaz çok da ciddiye alma başkalarinin dusuncelerini doktoruna sor

• 22 yaşında makine müh. başladım psikiyatrik ilaç kullanmıyorum her şeyle tek başıma kendim savaşıyorum hocalar bi yandan yurttaki tipler bi yandan her anlamda baskı altındayım sabote ediliyorum ama hayata devam ediyorum 26 yaşında (en iyi ihtimalle) mezun olacağım ve asla geç olduğunu düşünmüyorum. Şimdiye kadar çok şeyle savaştım çok fazla şey yaşadım çok tecrübe edindim çok düşündüm ve olgunlaşmaya, büyümeye, üstünleşmeye devam ediyorum kimse umrumda değil. Ne kadar kötü durumda olursan ol psikiyatrik ilaçlara bulaşma, yanlış şeyler yapıp doğru sonuçlar bekleme düşünmeye ve istediklerine yönelmeye devam et kimse sana bişe yapamaz. Hayat çok acımasız insanlar pislik üretmekten başka bir şey yapmıyorlar hiçbirini ciddiye alma, insan olanı, insandan olanı ciddiye alma. Ben mühendisliği bitireyim üstüne tıp okumayı bile düşünüyorum kimse beni durduramaz zihnimi genişletmeyi ve güçlenmeyi, acı çekmeyi seviyorum. Kendini kötü hissetme herkes yalnız bu dünyada ama üstün olanlar yalnızlığıyla başbaşa yaşarken aşağılık insanlar pislik üretip diğerlerine bulaştırmaya çalışıyorlar, yalnızlığı kaldıramıyorlar. İstedikleri kadar başarılı olsunlar böyle insanlar aşağılık olmaya devam edecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675DD2D5F -- 25 Ekim 2023; 14:40:32 >

• ya hocam allah aşkına. artık üniyi kazanmışsın başlıyorsun işte. daha ne takıyorsun olan olmuş 25 yaşında da başlasan olan olmuş önüne bakacaksın. afedersin s*k*lmiş götün davası olmaz.

yani hadi 2-3. mezuna kalsan, daha 1 sene geç başlayıp başlamayacağın bile belli değilken etrafındakiler bunu dese etkilenirsin de kazanıp yerleşip gittikten sonra da bunu diyorlarsa etrafından o yavş*kları sil. hatta bir tanesini döv de rahatla. senin iyiliğini düşünmüyor onlar.

kafa yapını değiştir. yeni mindset: s*k*lmiş götün davası olmaz. ben de 20 yaşındayım 2. mezunumdayım.

• upotemi kullanıcısına yanıt

Hocam çok geçmiş olsun valla çok zor durum

• Sosyal fobi için çekingenlik ve utangaçlığa gerçekten iyi gelen bir ilaç var ...zaten başka da bir ilaç yazmiyorlar ... psikiyatriste git anlat durumunu ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.