Yapamadığım Matematik Soruları Ssli
-
-
tam sayı bölen eşittir 2.pts demek
pts ise üsttleri 1 arttır çarp demekti
ozamn bize pts si 3 adet olan lazımki t.s si 2.3=6 adet olsun
bir sayının pozit böleni 3 ise o sayı 1 asal sayının karesidir mesela 49 ele alalmı
7² bunun pts si üsttü 1 arrtır idi 2+1=3 1den 200e kadar asalların karesi olan sayılar
2
3
5
7
11
13
yani 6 adet
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
rakamları çarpımı 24 olan 3basamak
tüm basamakları aynı olsa x3 = 24 tam çıkmaz
2 basamağı aynı olan olsa
x².y=24
x=2 y=6 224 sayısı kullanılarak permutasyon yaparsam 3!/2!=3 adet yazılır
geriye 3 basamağıda ayrı olanlar kaldı
1.3.8= 3! = 6adet
1.4.6= 3! = 6adet
2.3.4= 3! = 6adet
toplam 6+6+6+3=21 adet
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
1 sayının 36ya bölümünden kalan 10 ise 9a bölümünden kalan 1 dir mesela 46 sayısı 36ya böl kalan 10, 9 a böl kalan 1dir.
ozaman bu sayının rakamları toplamı 9un katlarının 1 fazlası olmalı
a+2+b+8=a+b+10 bunuda parçalasam a+b+9+1= ozaman a+b sayısı 9un tam katı olmalı 2 rakam toplamıda en fazla 18 olacağı için a+b=18 olabilir
Abiii bu asal sayi olayini nasil akil edelim ya
Bu soru normal bi soru mu benim asla aklima gelmezdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Abii cok saol tam buluyormusum yanlış yapmisim sayende anladim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
Oooovv anladim adamsin reis adaaammmm
-
Unutmuşum hepsini insan beyni ne kadar nankör ://
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen napıyon hamza yeniden mi hazırlanıyon öss ye
_____________________________ -
Evet tıp okuyacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sizi aynı fakültede tıp okurken hayal ettim agaa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
soruları çöz la
_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
bana geo ile gelme mf3'te etkisi 0 diye hic calısmamısım zaten 10d 11y gelmisti nefret ediyorum geo.dan bi de sınav zordu zaten 2015 lys geo, denemelerde fulleyen eleman 20 soru isaretlemisti
sus ve çöz çocuk sen bana hiç yardım etmiyon 10 senedir sana psikolojik destek oluyorum la burda
_____________________________ -----------------------------THE FORUMLORIAN-------------------------- -
olmaz trigonometri fln atarsan anca onları çözerim onları seviyordum
çözemezkii bide tm ci olcan püüüü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- sadece iban numarası ile dolandırılır miyim
- saçkıran olanların yorumları
- beyaz şarap neyle içilir
- dp en iyi erkek parfümü
- sakarya şiiri
- yeşil nasim
- bim para sayma makinesi
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- moonwalker ayakkabı
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt