Şimdi Ara

Yapamadığım Hareketin Sonucu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hareket yapayım dedim yok illa birşey olucak zaten alnım şişmişti iyice şişti aşağıdaki hareketleri yapmaya çalışırken alnımı yardım daha demin mutfak kapağına çarpmıştım aynı yer acıyor beyler alnım dondu artık;

Not:Uğraşlarım sonucu yerde sırt üstü yatarken hiçbiryere tutunmadan kalkabiliyorum şimdiden geçmiş olsun dilekleriniz için saolun

• Mutfak kapağına nasıl çarptın mutfakta mı çalışıyordun? Parkour Free Running mi yoksa tricking mi yapıyorsun yoksa jimnastik mi?
  • Kick the moon deniyodu galiba yerden o şekilde kalkışa, bende öğrenmeye çalışmıştım.

Bu arada mutfağınız kapaklı mı?
  • Bu arkdaşla kavgalara gitsek kımse bişey yapamaz yakalayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

Bu arkdaşla kavgalara gitsek kımse bişey yapamaz yakalayamaz.

İltifat olarak kendime aldım Not:Cümleyi eksik yazmışım!Bundan 20 dk önce kafamı mutfaktaki kapısı açık duran dolap kapağının siviri yerine kafamı bir anda kaldırınca vurmuştum.Şimdi ise salonda çalışırken aynı yeri tekrar yere vurmam sonucu kanlı bitti Ama kafaya taktım yapıcam sıra şimdi taklada ama cesaret yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Berkehan -- 30 Ağustos 2013; 16:12:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Berkehan

quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

Bu arkdaşla kavgalara gitsek kımse bişey yapamaz yakalayamaz.

İltifat olarak kendime aldım Not:Cümleyi eksik yazmışım!Bundan 20 dk önce kafamı mutfaktaki kapısı açık duran dolap kapağının siviri yerine kafamı bir anda kaldırınca vurmuştum.Şimdi ise salonda çalışırken aynı yeri tekrar yere vurmam sonucu kanlı bitti Ama kafaya taktım yapıcam sıra şimdi taklada ama cesaret yok

aman dikkat kendı kafayı başı dagıtma.

• çok acıdımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hareketi birazdan deneyip olup olmadığını editlerim
  • Eğer mesaj atmazsan helvanı neyli yapalım
  • Beyler durum ciddi kafamı dizime çarptım kafam zonkluyor tekrar buz koyucağım lütfen ne yapacağıma dair yorum atın hastane dışında
  • A.Berkehan kullanıcısına yanıt
    Bir kere daha dene ondan sonra cennetten yazarsın artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.