Şimdi Ara

YAPAMADIОIM YGS KİMYA SORULARI 1 KİTAP COMPLİCATED(7 KALDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR YOLLADIGIM SORULAR BİR KİTAP BOYUNCA YAPAMADIОIM SORULARDIR BU SORULARIN HEPİMİZİ GELİŞTİRECEОİNİ DÜŞÜNÜYORUM.YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

YAPAMADIОIM YGS KİMYA SORULARI 1 KİTAP COMPLİCATED(7 KALDI) YAPAMADIОIM YGS KİMYA SORULARI 1 KİTAP COMPLİCATED(7 KALDI) YAPAMADIОIM YGS KİMYA SORULARI 1 KİTAP COMPLİCATED(7 KALDI) YAPAMADIОIM YGS KİMYA SORULARI 1 KİTAP COMPLİCATED(7 KALDI) YAPAMADIОIM YGS KİMYA SORULARI 1 KİTAP COMPLİCATED(7 KALDI) YAPAMADIОIM YGS KİMYA SORULARI 1 KİTAP COMPLİCATED(7 KALDI) YAPAMADIОIM YGS KİMYA SORULARI 1 KİTAP COMPLİCATED(7 KALDI)

SOLDAN SAĞA CEVAPLAR D-E-B-B-C-A-D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain FLow -- 1 Mart 2015; 2:59:57 >

• Cevaplarini niye yazmadin kardes?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adlandırma konusunu açıp açıp sürekli bakıyorum mono iyodür yazılması gerektiğini düşündüğüm için öyle dedim.
  • emrezyt E kullanıcısına yanıt
    Esneklik sorusu C

ortadaki soru A bende senin gibi 1-2 düşünüdm

Yükseltgenme basamağı sorusu A 5- 2 - indirgen şeklinde

şimdi komple cevapları yazıcam
  • emrezyt E kullanıcısına yanıt
    HOCAM KATILAR İÇİN DONMA NOKTASI AYIRT EDİCİ DEĞİL MİDİR
  • 1-Esneklik kat sayısı ayırt edici olarak kullanılıyorsa cisim katıdır. Katı bir cisim elektriği iletmiyor olabilir bu doğrudur. Mıknatıslanamıyor da olabilir bu da doğrudur.
    Fakat donma noktası ayırt edici değildir. Donma noktası sadece sıvılar için ayırt edicidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2- t1 sıcaklığında y için genleşme kat sayısı ayırt edici olmamış. Dolayısıyla t1 sıcaklığında y cismi gazdır.t2'de ise y cismi için donma sıcaklığı ayırt edici olmuş. Dolayısıyla t2'de y maddesi sıvıdır. Buna bakarak t1>t2 yorumunu yapabiliriz. Şimdi öncüllere geçelim..

1.öncül yanlış bir ifade. Çünkü söylediğim gibi t2 sıcaklığında kkatı değil sıvıdır. Çünkü donma sıcaklığı ayırt edici.
    2.öncül doğru bunu yukarıda açıkladım.
    3.öncül de doğru . Çünkü Genleşme kat sayısı ayırt ediciyken donma noktası ayırt edici değil.
  • 2. soru e değil mi?

3-a?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 27 Şubat 2015; 21:26:35 >
  • complicated degildir o completed'dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap anahtarı konu içeriğinde varmış. bende konuyu açan kişiye sorup doğru mu değil mi diyerekten yanlış soru söylemeyeyim diye şık söylüyordum.

3. soru şöyle oluyor N2H4 lü.

http://www.sketchtoy.com/64593746

XF2 li

http://www.sketchtoy.com/64593800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 27 Şubat 2015; 21:50:23 >
  • juu ichi ban tai taichou J kullanıcısına yanıt
    https://eksisozluk.com/complicated--137004
  • Ama bu ikinci element değil mi hidrojen monoiyodür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain FLow -- 1 Mart 2015; 2:44:28 >
  • SayisalMan kullanıcısına yanıt
    İki sorudada aynı ayrımı yapamamışım hocam şimdi oturdu olay donma erime noktaları aynıdır mantığından gidiyordum düzelttim kendimi açıklayıcı cevaplarınız için çok teşekkür ederim üstat saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain FLow -- 1 Mart 2015; 2:47:12 >
  • hidrojen monoiyodur yazılması gerektiğini düşünüyorum ikinci element ve kovalent bağ olduğu için yoksa bu kalıplaşmış bişey mi sence burda hep hidrojen iyodur mu denir kezzap gibi vs.. yoksa mantıklı bir açıklamasını bulamadım çünkü..
  • Çok açıklayıcı olmuş hocam ikisinide anladım çok teşşekür ederim yardımını esirgemedğin için
  • OOO ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMM ALLAH RAZI OLSUN....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.