Şimdi Ara

Yapacağımız transferler(TRTSPOR) BASTOS Geliyoor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray Farfan ve/ya Bastos ile çok ciddi şekilde ilgileniyor,çok önemli yol kat etti G.Saray.
    Naniyi her an bitirebilir, Luis Fabianoyuda her an açıklayabilir. Gervinhoda gündemde ama forvet için 1. aday Fabiano.
    Melonun yerine siyahi bir futbolcu transfer edilecek ama ismini unuttum bağışlayın

Aynı zamanda Galatasaray camiası yabancılarıda gönderme kararı aldı riera,elmander,amrabat,melo gönderilecek isimler amrabat için gelen teklifler değerlendiriliyor.

Beyler şimdi elmander gidiyor onun yerine Fabiano geliyor.(özellikle CL için)
    Bastos gerçekten inanılmaz bir futbolcu o gelirse süper olur aynı şey farfan içinde geçerli.
    Amrabatı göndermeleri anlamsız olabilir zaten kulübe masrafı yok yılda 1M Euro alıyor.
    Riera gidiyor yerine sol bek alınıyor.
    Tabi Bastosu almak varken Naniyi ne yapıcaz gerçekten biraz anlamsız..

TRTSPOR Spor artı

• draxler ve huntelaar'ı da eklemeyi unutmuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

draxler ve huntelaar'ı da eklemeyi unutmuşlar

Yok onlar gelmiyo rahat ol sen
  • quote:

• quote:

• bence farfan ile luis fabiano gereksiz.ummuyorum ama bastos gelirse süper olur,biraz zor ama.nani tabi birinci sıradaki ismimiz.olmadı bastos iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hizirrazor

bence farfan ile luis fabiano gereksiz.ummuyorum ama bastos gelirse süper olur,biraz zor ama.nani tabi birinci sıradaki ismimiz.olmadı bastos iyi olur.

Bastos gerekli Farfan gereksiz nasıl oluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fabiona gelirse saçmalığın daniskası olur.
  • Ne Luis Fabiano'su ya
  • Luis Fabiano gelmiş Elmander gitmiş ne değişecek ben anlamadım?
  • yabancı kontenjanı doldu basında 6 7 tane isim var hangisini alacanda kimi satacanda edecende yabacanda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGezginci.

quote:

bence farfan ile luis fabiano gereksiz.ummuyorum ama bastos gelirse süper olur,biraz zor ama.nani tabi birinci sıradaki ismimiz.olmadı bastos iyi olur.

pahalı geliyor farfan bana bastos daha uygun geliyor kardeş olamaz mı ?
  • Eksik haber yapmislar maalesef Hulk ile Casillas da var. Bide yaya toure ile arturo vidal arasinda kararsiz kalmis durumdayiz ama iciniz rahat olsun yakinda verilir karar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • draxler gelsin yeter
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AGezginci.

quote:

pahalı geliyor farfan bana bastos daha uygun geliyor kardeş olamaz mı ?

Nani bedava zaten.

Farfan > Nani > Bastos (ki Bastos'u almak saçmalık olur.)
  • Dünyaları transfer ettik lan. Kim yapıyor bu haberleri anlamıyorum?
  • Luis fabiano 32 yaşında gereksiz bir adam zaten yerli olara burak var yabancı olarakta drogba ve elmander götürecektir.
  • quote:

frei kesin gözüyle bakarsak eğer frei solda farfan(nani) sağda oynayacak. yani bastostan önce sağ kanat daha önemli onlarda farfan&nani
  • yabancı sınırı kalkacak herhalde
  • quote:

quote:

frei kesin gözüyle bakarsak eğer frei solda farfan(nani) sağda oynayacak. yani bastostan önce sağ kanat daha önemli onlarda farfan&nani

ee yabancı sınırlaması hakkında ne düşünüyorsunuz hocam onu ne yapacağız? o zaman farfan nani gelirse inler'i de alıp meloyu göndermemiz gerekir.hatta muslerayıda gönderip onuru alalım ee değişti bambaşka bi takım oldu ? bırakın allah aşkına farfanı yemişim takımın kimliği değişecek 1-2 adam yüzünden

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.