Merhaba arkadaşlar arabayı yaklaşık 1 hafta önce aldım İzmir'den Konya'ya getirdim hiçbir sorun yaşamadım motor arıza ışığı Yanmadı ama LPG ruhsata işli olmadığı için Konya'da bir ustaya giderek gerekli işlemleri yaptık fakat Usta yapılan tüp montajının yanlış olduğunu ve nozulların büyük olduğunu söyleyerek nozulları değiştirdi aynı zamanda filtreyi de değiştirdi işlemler tamamlandıktan sonra ben aracı aldım ve 60 kilometre sonra Aracımın motor lambası yandı ustayı aradığımda Herhangi bir sıkıntı yok İstanbul'a kadar gidebilirsin dedi Bense bu duruma güvenmeyip aracı LPG den çıkartıp benzinli olarak kullanıyorum şu anda bugün kendisinei tekrar arayıp şimdiye kadar yanmayan motor arıza lambasının neden sen oynadıktan sonra yandığını soracağım bu durum normal mi arkadaşlar yoksa gittiğim Usta bu işten anlamıyor mu bana dediğine göre ayarların tamamen yanlış ben ayarlayım dedi. Ayrıca yaptığı bu küçük ufak tefek ayarlamalar için benden tam 100 lira para aldı Ben de kendisine güvenerek bu parayı verdim bana eskisinden daha iyi olduğunu bak ekranda bütün ayarlarını yeşil olduğunu Eskiden tüm ayarlarının bozuk olduğunu falan söyledi ama motor arıza lambası bugüne kadar hiç yanmamıştı bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım istiyorum Konya'da bu işi hakkıyla yapan LPG dönüşüm merkezleri nerelerdir Ben burada yaptırdım böyle bir sorunla karşılaşmadım diyen arkadaşlara buradan sesleniyorum Konya'da işini hakkıyla yapan LPG dönüşüm merkezleri nerelerdir Aracımın markası Hyundai i20 1.2 2013 Sense modelidir
Bütün yerlerin yeşil olması ayarın iyi olduğu anlamına mı geliyormuş, yok artık
Hangi lpg kiti var araçta?
atiker
önce aracınızda hangi marka kit var onu bir yazarsanız,atiker için taşkın otogaz sıtkı usta ve akgünler otogaz alaattin usta bunlardan başka bir yere kurcalatma.lovato ise selami aslan otogaz.
EkimnetE
kullanıcısına yanıt
2015 i20 vardi arkadaşta tüp taktirdi ariza ışığı her zaman yaniyor ayrica 2009 accent var onunda yaniyodu sinir oldum fişini cektirdim yada bilgisayardan kapattilar kisacasi tüp ile alakali bi durum sensör okumayinca oluyo herhalde benzinde caliştirdiginda sönmesi lazim.!!
alpikomA
kullanıcısına yanıt
dediğim gibi atiker marka kit takılı yardımınız için teşekkürler bayram öncesi tekrar yanarsa bu ustalara giderim
alpikomA
kullanıcısına yanıt
ayrıca siz yazmadan önce ben kunduracılar köprüsünden koyuncuya doğru giderken eski sanayiye girişten girdim ve 100 ila 150 mt sonra solda auto şahin diye bi yerde ayar yaptırdım oradaki arkadaş nozulları 1.7 düşürmüş biraz fazla düşürmüş dedi ve ayarlarını yanlış yapmış dedi bi ayarda o yaptı 20 tl de ona bayıldık şu an için yanmıyor 300 km yaptım aksaray'dayım şimdi bayram öncesi konya'ya dönüşte yakarsa dediklerinize uğrarım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme