Şimdi Ara

yanlışmıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanlarla aram hic iyi degil iletisim engelliyim evet daha cok konusmaliyim ama olmuyor kendimi ifade edemiyorum keske kafamin icindekileri aktarabilsem cok yanlizim icimdekileri kimseye acamiyorum disardan soguk biri gibi gozukuyorum biliyor um ama kendince nedenlerim var kimseye guvenim yok herkes iki yuzlu olmus hayat garip hala anlayamadim ne halt yememeye gonderildik birer istatistik olup gidecez iste niye hala hayattayim bilmiyorum hicbir nedenim yok hic bir inancimda dunyada olup bitenler beni inancsiz biri yapti artik cok yoruldum iyi bi insan olarak yasamakmi zor yokda bir canavar olarak olmekmi neden bunca olay neden bunca vurdum duymazlik herseyden nefret ediyorum kirip dokup parcalamak isitiyorum elime bir tufek alip turu icin ciftlesmeyen her pandanin beynini ucurmak istiyorum duman solumak isitiyorum dunyanin kalabalik cevresini olusturdugu kucuk merkezi gibi hissediyorum keske daha konuskan olsaydim kimse beni anlayamiyor replik yazmaktanda usandim ama tek zevkim film izlemek ne yapayim keske hayatimizda filmlerdeki gibi olsa mutlu sonla bitse iyi insanlar kazansa sadece ama hayat tam tersi ne kadar asagilik serefsiz iki yuzlu olursan okadar sevilirsin ve paran kadar degerlisin popiler kulturun cani cehenneme su cikma olayi bitek banami sacma geliyor yok neymis smsmis konusmaymis ergen isi bunlar iki gunluk askmi olur la hic sevgilisi olmayan tek ben kaldim galiba bos is geliyor ne yapayim bigun ona diger gun ona askim denirmi hicmi dusunceniz yok yoksa sorun bendemi benmi hata yapiyorum dogru insani aradim hep ama.o dogru insan ya hic var olmadiysa yada bi baskasini seviyosa ben neden sevemiyorum why so serius daha konuscak cok sey var. idont i give fuck.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. müslüman ol
    2. Konuskan olmak önemli degil. Kafandakileri net olarak aktarmaya calis.
    3. Takma kafana herseyi

• Bu dunyaya yalniz geldik yalniz gidicez kardes. Yalnizlikta selamette olmayi bilmek gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Tartışma nasıl olmalı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.