Şimdi Ara

Yanlışlıkla üzerine kaydedilen dosyayı kurtarma ***ACİL***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar word dosyası hazırladım ve A ismini verip kaydettim.
    Daha sonra başka bir word dosyası hazırladım ve buna B ismi verecekken yanlışlıkla A dedim ve enter'a bastım.Üzerine kaydetmek istiyor musunuz diye sordu ama ben aceleden enter'a bastım ve A dosyasının üzerine kaydetti.

Yani asıl A ismindeki word belgesi uçtu gitti.
    Geri getirmenin yolu var mıdır?
    Varsa nasıl?

• Benim bildiğim hiçbir yolu yok. Gitti gider... Geçmiş olsun.
  • bana özel msj dan ulaşabilirsen dosya kurtarma programları var
    hdd silinen kaybolan dosyalar bütün hepsini sana veriyo ama bu verdiklerini geri yüklemek
    için 2. bi hdd yada haf. kartı usb belek gibi şeylere ihtiyacın var
    yani a sürücüsünden sildiğini aynı yerine alamıyosun başkabi birime aktarıyo sanırım ordan bulabilirsin
  • arkadaşın dosyası silinmemiş ama içeriği değişmiş kurtarma programları bir işe yaramayacaktır geçmiş olsun arkadaşım geri getiremezsin dosyanın içeriğini geri getiren bir program duymadım hiç

quote:

Orjinalden alıntı: citymouse

bana özel msj dan ulaşabilirsen dosya kurtarma programları var
    hdd silinen kaybolan dosyalar bütün hepsini sana veriyo ama bu verdiklerini geri yüklemek
    için 2. bi hdd yada haf. kartı usb belek gibi şeylere ihtiyacın var
    yani a sürücüsünden sildiğini aynı yerine alamıyosun başkabi birime aktarıyo sanırım ordan bulabilirsin
  • Müjdeli Bir Haber: Kaydedilmeden kaybolan, silinen dosyanızı tamamen geri getirmek mümkün ve vaki. İşte kendi deneyimim:

Arkadaşlar, bugün ömrümden ömür gitti ve çok üzüldüm. Çünkü saatlerce uğraştığım Word dosyasında yazdıklarımı, “kaydet” dediğim anda, “Usb belleğin mevcut olduğunu doğrulayın.” mealinde bir hata iletisi açıldı ve hemen sonrasında ise dosyam birden kapandı ve şok olmuş bir şekilde kalakaldım. Dosyamın olduğu klasöre gittiğimde ise sadece önceki kaydedilen hâlinin mevcut olduğunu ve değişikliklerin kaydedilmediğini gördüm. Word içindeki “kaydedilmeyen dosyaların kurtarılması” seçeneği işe yaramadı. Çünkü orada dosyam yoktu. EaseUS Data Recovery Wizard programının (internette full sürümü mevcut) full sürümünü yükleyip dosyanın olduğu klasörde taramayı başlattım. Siz benim gibi aldanmayın ve taramanın tamamlanmasını bekleyin. Çünkü eğer beklemezseniz, docx dosyalarını değişiklik tarihine göre sıralattığınızda dosyanızı ve boyutunu görüyor ve kurtar diyorsunuz ve program da seçtiğiniz klasöre kaydediyor. Ama açıp baktığınızda kurtarılan klasörünün içinin boş olduğunu görüyorsunuz ve dolayısıyla programın işe yaramadığını düşünüp hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Halbuki tarama tamamlanınca kurtar işlemini yaptığınızda ise kaydedilmeden kaybolan, silinen o dosyanıza erişebiliyorsunuz. Ben çok şükür ki, yazdıklarımın tamamını kurtarabildim. Aynı sorun ve kabusla karşılaşıp sıkıntıya giren arkadaşlar için bu çok hayatî bilgiyi paylaşmak istedim.

• Word dosyasını kapatmadı isen, aşağıdaki şekilde oto kaydet ile bir önceki dosyanın da bir kopyası duruyor olabili.

support.microsoft.com
    Recover an earlier version of a Word file - Microsoft Support
    https://support.microsoft.com/en-us/office/recover-an-earlier-version-of-a-word-file-439d91d7-fe33-4edf-aa94-4b631c7ac380

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• lostideas L kullanıcısına yanıt

Merhaba, değiştirdiğim word dosyasının eski haline ulaşmam gerek. Bu program ile geri getirebildiniz mi? Fiyat olarak 90 dolar gözüküyor, siz satın mı aldınız ?

Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dr. Kadir D kullanıcısına yanıt

"internette full sürümü mevcut" yazmamız satın almanızın şart olmadığını bildirmek içindi. işinize yarayabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.