Şimdi Ara

Yanlışlıkla Silinen İDM video klasörünü nasıl geri getirebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi İDM programını hepiniz biliyorsunuz onun için de gruplara göre klasörler var işte ben burada yer alan video

klasörünü sildim yani video yerine bütün klasörü sildim ne yazık ki böyle bir aptallığı nasıl yaptın diyeceksiniz bende

bilmiyorum şuan canım fena halde sıkkın ben tam bir download hastasıyım sürekli bir şeyler indiğim için bu klasörde doluydu tabi dizi ve filmlerle eeee

şimdi hepsi gitti, tabi o klasörde ki :) bu klasör geri dönüşüme hiç gitmiyor zaten direk siliniyor zamanı bir gün öncesine aldım ama geri gelmedi tabi şimdi

bazı kurtarma programlarıyla uğraşlarım devam ediyor ama onlardan da umudum yok sizin başka fikirleriniz varsa daha önceden başına böyle bir olay

gelen varsa bana yardımcı olacak düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim gerçekten çok

canım çok sıkkın derdime derman olursanız çok sevinirim hepinize şimdiden teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• idm zaten indirmeyi belgelerimin içine dowland klasörü ıcındeki video kısmına yapar videoları aynı klasörden bir tane daha ac aynı ismi ver çeker her alde idm dende yolunu belirt indirme yolunu tm dır sistem dosyasını sılmış ısen sıstem geri yükleme yaparsın çözülür aynı sildiğin dosya içinde sistem geri yükleme yaparsan çözülürde gereksiz dediğimi yapsan belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATX61

idm zaten indirmeyi belgelerimin içine dowland klasörü ıcındeki video kısmına yapar videoları aynı klasörden bir tane daha ac aynı ismi ver çeker her alde idm dende yolunu belirt indirme yolunu tm dır sistem dosyasını sılmış ısen sıstem geri yükleme yaparsın çözülür aynı sildiğin dosya içinde sistem geri yükleme yaparsan çözülürde gereksiz dediğimi yapsan belki

öle bişi olamaz kardeş çünkü ben video indirmiyorum rar şeklinde dosya indiriyordum yani mesela premium ile bir film indiriyordum onu rardan çıkartıp

video dosyasında yeni klasör açıp artık bu film dizi neyse oraya atıyordum yani idm onu yakalama imkana yok benim o sildiğim klasörü aynen geri

getirmem lazım 50 gb lık filan bir klasördü o kadar basit bi drum değil anlayacan herhalde yapacak bir şey yok gibi kurtara bildiğimi programlarla

kurtarıcam geriye kalanları yeniden indiricem

• ccleaner tarzı programlarla silmediysen klasörü recuva indir dene o bulmazsa ontrack easy recovery bulur fakat şuan tarama yapıyomuşun işlemciyi fazla zorlama hdd yi de tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sterious

ccleaner tarzı programlarla silmediysen klasörü recuva indir dene o bulmazsa ontrack easy recovery bulur fakat şuan tarama yapıyomuşun işlemciyi fazla zorlama hdd yi de tabiki

recuva ve 2 programla daha 2 saat dir tarama yapıyorum :) yanacak şimdi bilgisayar bir kaç bişiler buldum ama o kadar çok şey var ki zaten hepsini

bulamıyorlar bazı bulduklarında kurtaramıyorlar işte öle anlayacan sıkıntı büyük kardeş dediğin diger programıda deniyecem şimdi
  • fazla zorlama cidden yarıda kesilip kapanırsa hiç işine yaramaz taratttıkların :)
  • 50gb neyki dostum premiumun var ise yeniden indir öncelikle idmyi kaldır yeniden kur dosyaları geri gelir ben kendi açtıgım klasöre indiririm ama sen idm klasörlerine istiyorsan ora indir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıl 2017 benimde başıma geldi revo unınstaller ile programı kaldırdım bir dünya filmlerim dizilerim gitti, hala şoktayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.