Şimdi Ara

Yanlışlıkla C sürücüsünü D ye kopyaladım Ghost. Ne Yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yanlışlıkla ghost yaparken c sürücüsünün kopyasını d ye oluşturmuşum ve d sürücüsünde ne var ne yok uçtu nasıl geri getirebilirim çok büyük bir arşivim kayboldu şoktayım nasıl geri getirebilirim bunları :(

• Geçmiş olsun kardeş. c sürücüsünün kapasitesi kadar alanı d üzerinde kaybettin. bunun dışında kalan dosyaları final data ile kurtarabilirsin. Yalnız bu aşamadan sonra parçalanmış dosyaları geri getirmen çok zor.
  • arkadaş haklı dediği gibi geçmiş olsun.
  • iki disk te 55 gb lıktı ama kopyalanan dosya 3 gb felan 3 yıllık dosyalar gitti hepside çok önemliydi bir ton fotoğraf arşivi mahfoldu :( ve programlar
  • üstüne 1 bardak soğuk su iç
  • çocuğumu kaybetmiş gibi hüzünlüyüm bir bardak su geçiştirmez.
  • Dediğim gibi d sürücüsünde 3gb lik bir alanı unut. onun dışında kalan alanı final data ile kurtarabilirsin belki. çünkü d nin partition bilgisini de yokettiğin için program disk üzerindeki sectorleri okuyup data haline getirmeye çalışacak. eğer d üzerinde uzun süredir disk birleştirici yapmadıysan kayıp dosyaların sayısıda artar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dosyaları C yerine D'ye indirme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dediğin programı inidirip deniyorum şu an 10 dakikadır tarıyor yaklaşık 35 dakika daha var bakalım ne olacak bari mp3 ler gitse önemli değil . saol dostum
  • format atsaydın bu kadar problem olmazdı doğrusu ama ghost olayı farklı. savcılık bilgi işlemde aynı olay benim başıma geldi. disk isimleri karışınca ben de c yi d ye kopyalamıştım. ucuz kurtardım ...tü
  • ben aslında norton ghost 2003 ile windows üzerinden gayet rahat şekilde bir çok kez bu işlemi yaptım ama bu sefer kurulumunda hata çıktı bende internetten dos ortamında çalışan ghost programını indirdim dostan yapmaya kalktık karıştırdım orda disk partiton image flean yazıyordu anlamadık :( neyse bakalım d : de 8-9 gb dosya vardı belki birazını kurtarırız 20 dakika sonra belli olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.