Şimdi Ara

Yanlış HDD ye format attım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işyerinde pc de c ye format atmak isterken yanlışlıkla d ye format attım d diskindeki bütün world excel evraklarım fotoğraflar hepsi silindi hem c diskinde windows hem d diskinde windows kurulu oldu ben d diskindeki eski resimlerimi ve dosyalarımı geri getirebilirmiyim ve kurtarabilirmiyim yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• Hızlı biçimlendirme yaptıysan kurtarılabilir. Recuva programını öneririm.
  • Hızlı biçimlendirme yapmadım yeni windows kurmak istedim windows u kurmadan önce hardisk i komple sil dedim.
  • eski işletim sistemine girip recuva ile taratma yap(d diskine) uzun sürebilir pek çok dosya da kaybolmuş olabilir, D ye dosya filan atma sakın. recuva ile taratma yapınca çıkan dosyaları C ye yazdır boş yer varsa.
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Basit programlar ile bunu yapman mümkün görünmüyor veri kurtarma merkezleri duruma çare bulabilir,
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    Windows kurulum ekranında birim sil seçeneği dosyaları disk yüzeyinden silmez. Sadece partition tablolarını siler. Recuva hala kurtarabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recuva hala dosyaları kurtarabilir eğer üzerine yeni veri aktarımı yapılmadı ise.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Format attım internet yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.