Şimdi Ara

(YANIYOR !!!) HY 2000 DK+ HY 2000 SMS+ 4GB İNTERNET = 40 TL - (AVEA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
6
Favori
6.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TARİFENİN LİNKİ AŞAĞIDA MEVCUT . SİTESİNDE GEZERKEN DENK GELDİM BENCE ÇOK SICAK TARİFE . 31 ARALIK 2015 ' E KADAR GEÇİŞ YAPILABİLİYORMUŞ . TARİFE HAKKINDAKİ BİLGİM SİTESİNDEN OKUDUĞUM KADARIYLA SINIRLI . O YÜZDEN GEÇİŞ YAPANLAR , TECRÜBE EDENLER DAHA DETAYLI BİLGİYİ VERECEKTİR . TELEFON GÖRÜŞMELERİNİ ÇOK SIK YAPANLAR İÇİN OLDUKÇA GÜZEL H.Y. DAKİKA (2000 DK) VE 4GB NET İÇİN 40 TL ÇOK İYİ FİYAT . BENCE YANIYOR !!!

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/Rakipsiz2000SifreKartKampanyasi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kampanya Bilgisi
    HER YÖNE 2000 DAKİKA, 2000 SMS ve 4GB CEPTEN İNTERNET içeren Rakipsiz 2000 tarifesi şimdi 15TL indirimle 55TL yerine 40TL !

5 Mart 2015 - 31 Aralık 2015 tarihleri arasında Avea Satış Noktalarından temin edilebilecek şifre kart ile kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken numaranızı Avea Bayilerinden Rakipsiz 2000 tarifesine taşımak ve taahhüt verdikten sonra şifrekartınızdan çıkan şifreyi SMS ile iletmek.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kampanya Kapsamı ve Geçerlilik Detayları
    Kampanya 5 Mart 2015 - 31 Aralık 2015 tarihleri arasında geçerlidir.
    Son 30 gün içerisinde yeni hat tesisi, numarasını taşıma ya da faturasız tarifelerimizden geçiş yoluyla Fenercell Rakipsiz 2000, GSMobile Rakipsiz 2000, TrabzonCell Rakipsiz 2000, BURSASPORCELL Rakipsiz 2000 tarifelerine kaydolan ve tarifeye geçiş işleminin başarı ile tamamlanmasının ardından 12 fatura dönemi SIM Kart değişikliği gerektirmeyen faturalı tarifelerde kalacaklarına dair taahhütte bulunan müşteriler kampanyadan faydalanabilecektir.
    Kampanyaya kayıt olan müşterilerimiz, Rakipsiz 2000 Tarifesinden 12 fatura dönemi boyunca aylık tarife ücreti üzerinden 15 TL indirimli tutar ödeyerek faydalanacaklardır.
    Kampanyaya katılmak için "RAKIPSIZ" yazıp bir boşluk bırakarak şifre karttaki şifreyi yazdıktan sonra 5555 numarasına kısa mesaj göndermek yeterlidir.
    Kampanya kaydının başarı ile tamamlanması akabinde kampanyaya katılmak için başvuruda bulunulan hatta SMS göndermek suretiyle bilgilendirme yapılacaktır. Bahsedilen onay mesajının gönderildiği dönem itibariyle kampanya kapsamında sunulan tarife ücreti indiriminden faydalanılmaya başlanacaktır.
    Kampanya bitiş tarihi 31.12.2015 olup, Avea satış noktalarından 31.12.2015 tarihine kadar şifre kart temin edilebilecektir. Belirtilen tarihe dek şifre kartın temin edilmesi akabinde, diğer bir ifade ile kampanya bitiş tarihinden 45 gün sonrasına dek, yukarıda belirtilen koşullar çerçevesince kampanyaya dahil olunabilecektir.
    Kampanya sadece faturalı Fenercell Rakipsiz 2000, GSMobile Rakipsiz 2000, TrabzonCell Rakipsiz 2000, BURSASPORCELL Rakipsiz 2000 tarifelerinde geçerlidir.
    Başka bir tarifeye geçiş yapılması halinde kampanya kapsamında sağlanan aylık ücret indirimi devam etmeyecek, sona erecektir.
    Kampanya kapsamında gönderilen şifreler bir kez kullanılabilir. Kampanyadan en fazla bir kez yararlanılabilir.
    Kampanya şifre kart stokları ile sınırlıdır.
    Kampanya kapsamında sunulan şifreler sadece müşteri bazında tek kullanımlıktır.
    Kampanyaya sadece SMS kanalıyla başvuru yapılabilmektedir
    Kampanya 12 fatura dönemi boyunca geçerlidir.
    Tarifelere numara taşıma, yeni hat tesisi, Avea'nın sunmuş olduğu faturasız tarifelerden geçiş yoluyla kayıt olan müşterilerimiz adına düzenlenecek ilk faturalara, söz konusu fatura döneminde 15 günden fazla kullanım yapıldığı takdirde ilgili döneme ait kampanya kapsamında verilen aylık ücret indiriminin tamamı, 15 günden az kullanım yapıldığı takdirde ise ilgili döneme ait kampanya kapsamında verilen tarife aylık ücret indiriminin gün ile orantılı kısmı yansıtılacaktır.
    Fenercell Rakipsiz 2000 tarifesi ile ilgili tüm detaylar'a buradan ulaşabilirsiniz.
    GSMobile Rakipsiz 2000 tarifesi ile ilgili tüm detaylar'a buradan ulaşabilirsiniz.
    TrabzonCell Rakipsiz 2000 tarifesi ile ilgili tüm detaylar'a buradan ulaşabilirsiniz.
    BURSASPORCELL Rakipsiz 2000 tarifesi ile ilgili tüm detaylar'a buradan ulaşabilirsiniz.

Kampanyadan Nasıl Yararlanırım?
    1. Avea bayilerinden yeni hat tesisi, numara taşıma ya da faturasız tarifelerden geçiş yoluyla faturalı Fenercell Rakipsiz 2000, GSMobile Rakipsiz 2000, TrabzonCell Rakipsiz 2000, BURSASPORCELL Rakipsiz 2000 tarifelerine geçin.
    2. Aktivasyonunuz tamamlandıktan sonra SOZ yazıp 5555'e göndererek 12 fatura dönemi SIM Kart değişikliği gerektirmeyen faturalı tarifelerde kalma sözü verin.
    3. Avea Satış Noktaları'ndan temin edilen şifrekartınızdaki şifreyi 30 gün içerisinde RAKIPSIZ yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra şifrekarttaki şifreyi yazarak 5555'e ücretsiz SMS gönderin (Örneğin RAKIPSIZ 12345678).
    4. Tarifenizden 12 fatura dönemi boyunca 15TL indirimle 40TL'ye faydalanmaya başlayın.

• AYRICA ŞÖYLE BİRŞEY DAHA MEVCUT ;

HER YÖNE 750DK + 750SMS + 2 GB İNT = 22 TL

http://www.fenercell.com/tarifeler-paketler/faturali/rakipsiz-750-tarifesi_361.html

tarife detayları internet sitesinde mevcut . denk geldikçe uygun tarifeleri eklerim arkadaşlar . turkcell vodafone avea vs... amaç en uyguna en çok hizmetten faydalanmak . avea çöptür turkcell çöptür vodafone çöptür , bu muhabbetlere girmeye gerek yok . ankarada aveadan illahlah getirmiştim edirnede aveanın üstüne tanımıyorum . başka şehirde vodafone dan kralı yoktur . operatörler artık birbirlerine yakın kalitede . bu yüzden firma eleştirilerinden ziyade tarifeler hakkında detaylı bilgilendirmeler daha sağlıklı ve faydalı olacaktır .

benim tarifeler hakkında bildiklerim , internet sitelerinden okuduklarımla sınırlı . bu yüzden linke tıklayıp açıklamalarını okuyabilirsiniz sizlerde , çok zor olmasa gerek .

• Gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcellde 4gb int + 500 dk + 1000 sms = 49 TL . illa turkcell olsun diyenler için dakika az ama net çok olsun diyenler için fena fiyat sayılmaz .

tarife detayları için ;http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/interneti-bol-500dk-4gb-1000sms-paketi-kampanyasi?place=banner-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 7 Nisan 2015; 1:33:02 >

• smsmi kaldı artık ya şöyle 750 dk heryöne 4 gb ve üstü interneti olan 25 tl civarlarında tarife bilen varsa beri gelsin.

• 750 dk 5000 sms 3 gb 29 ₺ alternatif

• Peki ben şu an Avea faturalıyım. Bu tarifeye sanırım ki geçemiyorum. Umarım daha uygun olanları çıkar. Çünkü bikaç hafta geçme durumum var. Şu an taahhüdüm bitmiş durumda...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

AYRICA ŞÖYLE BİRŞEY DAHA MEVCUT ;

http://www.fenercell.com/tarifeler-paketler/faturali/rakipsiz-750-tarifesi_361.html

tarife detayları internet sitesinde mevcut . denk geldikçe uygun tarifeleri eklerim arkadaşlar . turkcell vodafone avea vs... amaç en uyguna en çok hizmetten faydalanmak . avea çöptür turkcell çöptür vodafone çöptür , bu muhabbetlere girmeye gerek yok . ankarada aveadan illahlah getirmiştim edirnede aveanın üstüne tanımıyorum . başka şehirde vodafone dan kralı yoktur . operatörler artık birbirlerine yakın kalitede . bu yüzden firma eleştirilerinden ziyade tarifeler hakkında detaylı bilgilendirmeler daha sağlıklı ve faydalı olacaktır .

benim tarifeler hakkında bildiklerim , internet sitelerinden okuduklarımla sınırlı . bu yüzden linke tıklayıp açıklamalarını okuyabilirsiniz sizlerde , çok zor olmasa gerek .

guzel tarıfe pttcelden gecebılırım sız memnumusunuz ınternetınde hızlımı

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

750 dk 5000 sms 3 gb 29 ₺ alternatif

Bu hangi firmanin tarifesi? Bilgi verirmisin arkadasim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serta2

quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

750 dk 5000 sms 3 gb 29 ₺ alternatif

Bu hangi firmanin tarifesi? Bilgi verirmisin arkadasim.

aveanin hocam çoğu bayi de aafişi var..
    http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/coknetkampanya?banner=CokNetKampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo3182 -- 7 Nisan 2015; 12:24:48 >

• Keşke vodafone yapsa o çok güzel 3g si var bizim burda en iyisi o avea beş para etmez 3g si var...

• Fiyat iyimis de r kisi aile tarifesinde de cok rahatiz

• quote:

Orijinalden alıntı: sıyahıncı

quote:

guzel tarıfe pttcelden gecebılırım sız memnumusunuz ınternetınde hızlımı

tarifeler hakkında bilgim olmadığını özellikle belirttim, tarife detayları int. sitesinde mevcut. linkler konunun içerisinde var. ayrıca bu tarifeleri kullananlar çıkarsa bilgilendirir unarım fırsat gayet sıcak dakika int yeterli dersen geç, sonuçta pttcell gibi fenercellde avea altyapısı kullanıyor

• quote:

hocam peki bu tarifedeki 2GB internet sınırsız mı? 2 GB internet bitince ne olacağına dair herhangi bir bilgiye ulaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 7 Nisan 2015; 15:04:07 >

• eranyumm kullanıcısına yanıt
    muhtemelen değildir bende göremedim o ibareyi arayıp müşteri hizmetlerinden öğrenmek lazım. birde taraftar hatlarında atılan gole 100 mb muhabbeti vardı, bunda geçerlimidir bilmiyorum öyleyse güzel olurdu

• Ayda 40 tl ödeyecem üstüne birde taahhütnamemi imzalayacam

• quote:

çok güzelmiş buna pttcellden geçerim

edit:bunun galatasaray olanı var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: r__kara

quote:

çok güzelmiş buna pttcellden geçerim

edit:bunun galatasaray olanı var mı acaba?

Hocam aynen ben de GS lisine baktım sanırım bu kadar uygun yok ya da ben göremedim.

Ben Avea faturalıdan bu ya da bunun gibi 2GB'lı tarifelere geçicem. Bir yolu yokmu bunun? illa para ödeyip önce faturasıza geçmek mi gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

Keşke vodafone yapsa o çok güzel 3g si var bizim burda en iyisi o avea beş para etmez 3g si var...

+1905

Hem neti pek iyi değil hem de çoğu yerde çekmiyor. Woops'un 2 gb 500dk 5000 sms'den sırf evde doğru düzgün çekmiyor diye Turkcell'e geçtim. Benim bulunduğum yerde Turkcell ya da Vodafone düzgün Avea tırt ne yazık ki. Turkcell'in tarifesi daha düşük (500 dk 1000 sms 1 gb 19 tl) en azından ses kalitesi Avea'ya göre çok daha iyi ve evimde çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 7 Nisan 2015; 19:36:25 >
  • Faturasiz 4 6 gb li paket lazim,bugun variz yarin yokuz,taahhut isine bulasmayalim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.