Bildirim
Yanıt Yayınları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nası ya bu efsane denemeleri alan hiç yok mu yada teşebbüs eden Up
-
Bende sosyal ve fen var tyt si ama o dersler için müfredat değişikliği olmadı diye biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biyolojisi güzel ama bazen aşırı gereksiz detaylar olabiliyor. Müfredatla ilgili olmayan şeyler falan.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fende kimyasal hesaplama falan eklendi tytye ama , biraz daha bekliyim cevapları olmadı internetten almam napalımquote:
Orijinalden alıntı: ccsatanistkiz
Bende sosyal ve fen var tyt si ama o dersler için müfredat değişikliği olmadı diye biliyorum -
Genel olarak uygun mu müfredata çıkan konular var mı?quote:
Orijinalden alıntı: jsy418
Biyolojisi güzel ama bazen aşırı gereksiz detaylar olabiliyor. Müfredatla ilgili olmayan şeyler falan.
Edit: Ayt ise evrim var mı ordan çıkar ortayaYada ayt matı olan varsa türev integralde kalkan yerler var mı bakabilir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 7 Mart 2019; 22:17:15 > -
Tyt fen denemesi var ben de hocam güzel tavsiye ederim
Hocam geçen sene çözdüm, ayt fen çalışmadan sadece çözümleriyle fullemiştim kimya biyoyu aynı fanteziyi yapıcam ama müfredata uygun mu diye açtım işlerden alıcam çünkü kırtasiyelerde yok burdaquote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turc
Tyt fen denemesi var ben de hocam güzel tavsiye ederim -
Tyt fen denemesi uygun hocam alabilirsiniz ben 6 tane cözdümquote:
Orijinalden alıntı: baris7777
Hocam geçen sene çözdüm, ayt fen çalışmadan sadece çözümleriyle fullemiştim kimya biyoyu aynı fanteziyi yapıcam ama müfredata uygun mu diye açtım işlerden alıcam çünkü kırtasiyelerde yok burda
Alıntıları Göster
Genel olarak uygun. Evrim yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tamamdır çok sağolun hocam alıyorum o zamanquote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turc
Tyt fen denemesi uygun hocam alabilirsiniz ben 6 tane cözdüm
Alıntıları Göster -
Çok sağolun hocamquote:
Orijinalden alıntı: jsy418
Genel olarak uygun. Evrim yok. -
Kimyasında açil halojenürlü soru var ama bu kısım müfredat dışı mı tam bilmiyorum, kimyaözelden çalışırken müfredat dışı yazıyodu halbuki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X