Şimdi Ara

Yanıp sonen isik nasil durdurulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marketten bitane yilbasi icin ledli isik aldım. Odamda calisirken yanmasini cok seviyorum ama surekli yanip sondugu icin gozumu yoruyor.

Ampuller seri baglanmis. Akim tekrar fişin başina donuyor kabloyla. Nasil sonmeden surekli yanmasini saglarim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GerçekçiAdam -- 25 Aralık 2016; 10:22:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• prizden gelen kabloya bağlı kumanda kutusu yokmu ?
    bu kutu üzerinde 3 veya 5 modda yanmasını sağlayacak konumlar vardır , düğmesine her basınca değişik mod uygular biride sürekli yanma modudur .
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam biraz dandik bisey bu. Ama şuan dandiklikten yanıp sönmüyor. Mutluyum. İnşallah eski haline dönmez.

• Zamaninda bende almistim, hicbir yerinde kontrol kutusu falan yoktu ama nasil oluyorsa yanip sonuyordu ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde yetişkin yokken çalıştırılmaması gereken süs bunlar
  • Eskiden bizde de vardı ondan. Kontrol kutusu yoktu, doğrudan prize bağlı kablo ve ampüller... Büyük ihtimal bazı ampuller ısınınca akımı kesiyor. Eğer böyleyse hangi ampüllerin bu işi yaptığını bulmak lazım, belki Internet'te vardır nasıl çalıştığı.
  • http://m.wikihow.com/Remove-the-%22Twinkle%22-Feature-from-Christmas-Lights

Buradakinde bazı lambalar yanıp dönüyormuş. Arkadaş bunları değiştirerek çözmüş sorunu. Eğer konu sahibinin dediği gibi lambalar seri bağlıysa içlerinden birisinde bu özellik vardır muhtemelen. Ayrıca lambaları değiştiren arkadaş bu özellikteki lambaların uçlarının kırmızı veya gümüş renkle işaretli olduğunu söylemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laichzeit kullanıcısına yanıt
    Hocam işaretli lamba bulamadım. Ama kutuda 2 tane yedek ampul vardı. Teker teker cıkartıp bir deneyeyim. Seri bagli cunku tekini cikarinca hepsi sonuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.