Yurtta kalyıorum 4 kişilik oda .. yanımdaki adam fena horluyor bi zıçmadıgı kalıyor ne yapayım dostlar :S
yan yatır.
bi kere dokun keser horultuyu,mesafe varsa bir sopa bul dürt.
ışık varsa kafasına ışık tut, yoksa üşenmeden kalkıp horluyon abi diye dürt. Bizim arkadaş da sırtüstü uyurken horluyordu dürtüp yan yat diyordum rahat rahat uyuyordum
Bardaktan bardağa su aktar.
eline traş köpüğü sık seni göremeyeceği bir yere geç tüyle suratını gıdıkla
quote:
Orjinalden alıntı: metinT
yan yatır.
valla bravo yapılması gereken bu ? benim de yurt arkadaşım çok horluyordu, sonra keşfettim yan yatınca horlaması ciddi şekilde azalıyordu . Ne zaman horlasa sesleniyordum o da yan yatıyordu.
Çorabı çıkarıp adamın ağzına tıkarsan bir daha horlamaz.
sıkasım bogasım geliyor adamı ama daha yeni tanıştık bir şey de diyemyiorum çocuga sonuçta adama yapma len hıyaragası desem . elimde mi lan dicek kavga edeceğiz.. samimi olsa neler yapardım da ..
adamın eline traş köpüğü sıkıp burnuna tüy deydir
Şşşşşşş de susar 10 saniye sonra tekrar başlar.Yani 10 saniyede bir şşş de adama
NÖÖRÜYON LANN DE
Hayret, mont önerisinde bulunan kimse gelmemiş henüz...
Uzun bi süre aynı yerde kalacaksanız zaten herhangi bi atraksiyon yapmana gerek yok,bi saatten sonra artık o kadar alışırsın ki farkına bile varmassın.Horlayan adam anca yatış pozisyonunu değiştirecek ki sussun veya sesi azalsın.
Yumruğunla öldür.
masaya sertçe kitap at ama uykusundan uyandıracak kadar ses cıkmasın sesten hafif irkilir horlaması geçer olmadı söyle yan yatsın yan yatınca horlamıyor insan
Ağzına bir damla limon damlat keser.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme