Şimdi Ara

yanımda kızla gezerken neden bakıyorlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru açık bir kere bakıp çekersin gözünü adamlar resmen içimize girecek kadar bakıyor öyle bakınca ne oluyor anlamadım ?
    Yanımdaki kız da neden böyle deyince cvp veremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzelliğini sadece sahibine sergilemediği için
  • 2'nizden birisi dikkat çekecek şekilde giyiniyor olabilir veya yaşadığınız yerdeki milletde bir sorun olabilir.
  • 1.Giyim ve saç stili çok dikkat çekiyor, 2.Yaşadığın yerde barzo bolsa olabilir.
  • Eğer öyle bakan tipler apaçi vs ise onların kökünü kurutmadan bu olaylar son bulmaz. Eğer kız arkadaşın mini etek , dekolteli elbise vb. şeyler giyiyosa o abazalar bakar. Yaşlı yaşlı herifler bile aç kurtlar gibi bakıyor.

• Hocam kız Türk deil dedim onlara bakma dedim dediğimi yaptı bu seferde ben rahat durmadım bir iki adama kafa salladım tartıştık ve Marmaris'te yaşıyorum başka yerde olsam gene fazla koymaz ama burda adamlar sabahtan akşama kadar mayolu hala bakarak bişey olacağını anlamamışlar mı :S

• quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

Hocam kız Türk deil dedim onlara bakma dedim dediğimi yaptı bu seferde ben rahat durmadım bir iki adama kafa salladım tartıştık ve Marmaris'te yaşıyorum başka yerde olsam gene fazla koymaz ama burda adamlar sabahtan akşama kadar mayolu hala bakarak bişey olacağını anlamamışlar mı :S

bende diyorumki bol şeyler giydir hem o rahat etsin hem sen

insanoğlu bu doyumsuzdur sen istediğin kadar karı kız becer yarın becermeyeceğinin garantisini veremezsin bu işte böyledir. bakarlar sen tedbirini alacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alayı barzo ya
  • bakanlara sen de dik dik bak ama yumuşak bi tavırla değil surat ifadenden kendini ifade et. "bakma senin *******" gibi bir bakış atarsan kendine güvenirsen zaten dönerler başka tarafa. bende hep işe yaramıştır. isterlerse 10 kişi olsunlar korkmayacaksın geri vites yapmıcaksın. onlar da gerizekalı değildir herhalde bir adamın namusu söz konusu olduğunda neler yapabileceğini az çok biliyorlardır zaten sokakta büyümüş bebeler.
  • Barzoysa bakar
  • Dış görünüşle alakalı. Bakırköy meydanda kız arkadaşım okul eteği varken ki kısa değildi o kadar normaldi,2 tane apaçi bakıyor diye ben de kitlendim önünden geçtiğimizde ne bakıoon yaeee diye seslendi döndüm arkamı ne diyosun lan sen derken arkadaşı geldi tuttu insanlar geldi özür falan dilediler gittiler. Kız arkadaşımda korkmuştu bu durumdan,ergenlik düşüncesizlitke vardı. Ya kendine hakim olacaksın bakmayacaksın sen ya da sevgilini ona göre seçeceksin ki böyle durumlarda üzülme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: My name is İtachi

Eğer öyle bakan tipler apaçi vs ise onların kökünü kurutmadan bu olaylar son bulmaz. Eğer kız arkadaşın mini etek , dekolteli elbise vb. şeyler giyiyosa o abazalar bakar. Yaşlı yaşlı herifler bile aç kurtlar gibi bakıyor.

Hocam evet kız açık giyiyor ama ben birşey demiyorum çünkü normal, ama ülkemizde maalesef bu durum aşılmış deil yaşlı adamlar dediğin gibi daha beter hiç mi çocukları yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: My name is İtachi

Eğer öyle bakan tipler apaçi vs ise onların kökünü kurutmadan bu olaylar son bulmaz. Eğer kız arkadaşın mini etek , dekolteli elbise vb. şeyler giyiyosa o abazalar bakar. Yaşlı yaşlı herifler bile aç kurtlar gibi bakıyor.

Hocam evet kız açık giyiyor ama ben birşey demiyorum çünkü normal, ama ülkemizde maalesef bu durum aşılmış deil yaşlı adamlar dediğin gibi daha beter hiç mi çocukları yok

açık saçık giydirme kardeş sende ayıp denen bişey var ne anlıyorsun sevgilinin başkasına şov yapmasından.
  • Başkasına şov yaptırmak mı ? Nasım bir düşünce içindesin anlamadım ve sen hiç sokağa bakımsız çıkan kız gördünmü görsende 2 yıl dalgasını geçersin ve bu B'nden başka kimseyi ilgilendirmez haksızmyım

• Kıza bakıyorlar

• quote:

Başkasına şov yaptırmak mı ? Nasım bir düşünce içindesin anlamadım ve sen hiç sokağa bakımsız çıkan kız gördünmü görsende 2 yıl dalgasını geçersin ve bu B'nden başka kimseyi ilgilendirmez haksızmyım

hocam haklısın haklı olmasına da, o zaman rahatsız olmayacaksın. millet tabiki bakar doğası gereği, herkesin sevgilisi mi var ? bakmalarını istemiyorsanda açık giydirmeyeceksin bu kadar basit. giydirenlerede bi tabir var zaten g ile başlıyor onu söylemiyim
  • Sende ya da kızda sorun bakanlarda var.
  • Admız G ye çıkıcak ya o zaman :) şaka şaka başörtü taktırcam :) hayır bakarak bir yere varamayacklarını hala anlamamışlar orası sorun

• quote:

Soru açık bir kere bakıp çekersin gözünü adamlar resmen içimize girecek kadar bakıyor öyle bakınca ne oluyor anlamadım ?
    Yanımdaki kız da neden böyle deyince cvp veremiyorum

Yanınızdaki kız aşırı açık giyiniyorsa bakmaları normal !
  • Hocam 2 gün önce kot giydi gene baktılar üstündede t shirt vardı ama sarışın tek bana bakmıyorlardır herhalde ? O kadarda dikkat çekmiyoruz bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.