Şimdi Ara

yangın gazisi ds3 bedava yollucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlardun gece ufak bi yangin cikti evde allahtan ben iyiyim ds3 kolum biraz yandi batarya patladi arka taraf uçtu lastik takimi ve
    X kare üçgen yuvarlak tuslari sağlam
    İçi de sağlam
    (Film)
    İhtiyacı olan yedek parca yaparim diyen varsa alici kargolu bedavaya yollucam siz kargoyu odeyin yeter çöpe gitcegine bi ise yarasin DİE düşündüm ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun.
  • Gecmis olsun kardesim..davranisin da cok takdire sayan..

• Gny* kullanıcısına yanıt
    Başlığa güldüm.

Geçmiş olsun.
  • Sagolun arkadaşlar lazimsa yolluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel35

arkadaşlardun gece ufak bi yangin cikti evde allahtan ben iyiyim ds3 kolum biraz yandi batarya patladi arka taraf uçtu lastik takimi ve
    İçi de sağlam
    (Film)
    İhtiyacı olan yedek parca yaparim diyen varsa alici kargolu bedavaya yollucam siz kargoyu odeyin yeter çöpe gitcegine bi ise yarasin DİE düşündüm ...

Ne kadar ince bir davranış heralde ,inşallah biri alırda iyi niyetiniz havada kalmaz, kimine göre hurdadır ama yaklaşımınınız yukarıdaki arkadaşın dediği gibi takdire şayan ben imzanızdaki telefondan memnunmusunuz onu merak ediyorum, anneme hediye alabilirimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

arkadaşlardun gece ufak bi yangin cikti evde allahtan ben iyiyim ds3 kolum biraz yandi batarya patladi arka taraf uçtu lastik takimi ve
    İçi de sağlam
    (Film)

Ne kadar ince bir davranış heralde ,inşallah biri alırda iyi niyetiniz havada kalmaz, kimine göre hurdadır ama yaklaşımınınız yukarıdaki arkadaşın dediği gibi takdire şayan ben imzanızdaki telefondan memnunmusunuz onu merak ediyorum, anneme hediye alabilirimde.

Düşünceniz içintteşekkürler
    Telefon 2.5 aydir bende çok memnunum fiyat performans iiçinen iti telefon budur nNokia 5800 dan buna geçince bu biraz yüceggelmiş olabilir ama cevremde 7 kişiye aldirdim hic biri kötü bir şeysolemedei...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

İçi de sağlam
    (Film)

Düşünceniz içintteşekkürler
    Telefon 2.5 aydir bende çok memnunum fiyat performans iiçinen iti telefon budur nNokia 5800 dan buna geçince bu biraz yüceggelmiş olabilir ama cevremde 7 kişiye aldirdim hic biri kötü bir şeysolemedei...

Bende bu akşam aldım annem çok beğendi, fazlasıyla işini görecek gibi , teşekkürler.

• ozel35 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun kardeş

Bu arada 1-2 içinde alan olmazsa bana gönder kardeş ama benden daha çok ihtiyacı olan varsa o alsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçini actim x kareyuvarlK uüçgen ssağlamfull lastik takimi oorijinal yollucam varmi isteyen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.