Bildirim
Yang çekilecek güvenilir site
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şu yang çekmelerden dolayı oyunun içine ettiniz! -
quote:
Orijinalden alıntı: MOA190353
Şu yang çekmelerden dolayı oyunun içine ettiniz!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 22 Temmuz 2013; 19:27:39 > -
quote:
+1 ama bende zamanında çekmiştim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
+1 Ayrıca fatih Oyun iyice battı iyi yanı item fiyatları çok düştü belirli serverlerda ruhtaşı 5m, 7m civarlarında önceden 1t ederdi ama kötü artık online oyuncu çok az hiç oynama bence ama illa oynayacağım dersen editsiz bir pvp oyna derim -
BİRADER HİÇ BİR ZAMAN RUH TAŞI 1T OLMADI RÜYAMI GÖRÜYON
(alıntılama yapmazsanız artık sevinirim forumdan çıkmadan kalkmışım bizim atarlı ergen küçük birader yazmış :) kusura bakmayın)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 13 Ekim 2013; 22:06:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: judge54
Nasıl 1 t olmadı ben bir ara ruh taşının 1t lere koyulduğunu çok gördüm biraz mantıklı konuş eğer eskiden oynasaydın mt2 bilirdin -
Serverdeki kişilere göre değişir. Neden 1 T idi ruh taşi m çeken çoktu millet oyunu bilmiyordu TR de . Çoluk çocuk oynarsa 1 T niye olmasın ruh taşi :) akıl var mantık var 1 T ruh taşi ne abi ya. BEN uk serverindeyim hiç olmadı bizde. bizde en fazla 13.5 m oldu abi. Talebe göre kişilerin pazarın anasını aglatmasina göre hersey mümkün. Gm ler adam gibi işini yapmiyor TR de . UK da şükür öyle bi sorun yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: fatih9870
güvenilir ve ucuz site önerirmisiniz
www.kabasakalonline.com -
dostum 2 sene önce estergonda 1,25t idi ruh taşı -
quote:
Orijinalden alıntı: justmark
Serverdeki kişilere göre değişir. Neden 1 T idi ruh taşi m çeken çoktu millet oyunu bilmiyordu TR de . Çoluk çocuk oynarsa 1 T niye olmasın ruh taşi :) akıl var mantık var 1 T ruh taşi ne abi ya. BEN uk serverindeyim hiç olmadı bizde. bizde en fazla 13.5 m oldu abi. Talebe göre kişilerin pazarın anasını aglatmasina göre hersey mümkün. Gm ler adam gibi işini yapmiyor TR de . UK da şükür öyle bi sorun yok.
oyunu bilmemekle alakasi yok ben ozaman olymposda 4 tl aliyordum 16 tlye simdi ise 4t 2bin liradan asagi degil 70 levelim 4m param var :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
pehey
20t param vardı toplamda gözüme az gözükürdü.
sen hiçbir şey görmemişsin -
Metin2 Tüm serverlerde yang alış ve satış yapılır.bunun için bizimle irtibata geçmeniz yeterlidir.www.gameucuz.com -
MTCGame. -
Metin2 Tüm serverlerde yang alış ve satış yapılır.bunun için bizimle irtibata geçmeniz yeterlidir.
YANG SATIŞ FİYATLARIMIZI EN UCUZA SABİTLEDİK.
Sabit fiyat Metin2 yang satışımız devam ediyor.
mehmetçik 100m 50 TL
manas 100 m 50 TL
asena 100m 50 TL
altay 100m 50 TL
oluympos 100m 50 TL
yakamoz 100m 50 TL
malazgirt 100m 50 TL
kripton 100m 50 TL
Hızlı Güvenli Ucuz alışverişwww.gameucuz.com -
Elzegame.com baya ucuz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Metin2 Tüm serverlerde yang alış ve satış yapılır.yang satışınızda paranız anında isterseniz cepbank ile isterseniz banka hesabınıza gönderilir.Hızlı,Güvenli Ucuz alışverişte ilk tercihiniz
http://www.gameucuz.com/kategori/118/ejder-parasi--ep--yang--easymetin2.html -
Mangır kart ile çok daha ucuza ep yükleme imkanı Hızlı Güvenli Ucuz alışveriş de İlk tercihiniz
- Online Oyunlarda Hızlı Güvenli Ucuz Alışverişwww.gameucuz.com -
quote:
vilusa serverinde eskilerden hava bk 500m idi :D ruh taşı 750m düşün
Benzer içerikler
- metin2 ninja
- metin2 hile
- büyülü silah sura statü
- bilge kralın eldiveni ne işe yarar
- korkak beyaz yeminli komutan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X