Şimdi Ara

Yandex disk sınırsız süre +32gb (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
14
Favori
31.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen.
    hack olayları çok olan bir ülke, bizim gibi

yarın bir tank vakası olur bütün hesaplar hacklenir.
    sözde anlaştığımız yerde bile gidip amerikan askerleriyle beraber devriye geziyorlar.
  • 42 gb oldu teşekkürler
  • Bende aldım +32 GB teşekkürler.
  • Google fotoğraflar kullanıyorum

Sınırsız alan. Sınırsız Foto. Ve telefon uygulaması çok güzel. Telefonda "Yer Aç" özelliği mükemmel iş görüyor
    Ayrıca ortak çalışılabilen albümlerle onlarca kişinin çektiği fotoğrafları tekbir albüm olarak ortak çalışma alanı yapıp kullana biliyorsunuz.

https://photos.google.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dedefon

Google fotoğraflar kullanıyorum

Sınırsız alan. Sınırsız Foto. Ve telefon uygulaması çok güzel. Telefonda "Yer Aç" özelliği mükemmel iş görüyor
    Ayrıca ortak çalışılabilen albümlerle onlarca kişinin çektiği fotoğrafları tekbir albüm olarak ortak çalışma alanı yapıp kullana biliyorsunuz.

https://photos.google.com

Hocam evet Google Photos güzel ancak resimlerin çözünürlüğünü küçültüyor. Sınırsız olması cezbedici ancak ilerde fotoğraflara bakarken o çözünürlük göze batacak duruma gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

iyi oldu. telefona kurdum 1 resim upload ettim sonra sildim.
    32 gb verdi iyi de oldu ben legacy codelarımı orada tutuyorum ama telefonda otomatik kameradan her çektiğimi almasını istemedim hala yandexe biraz güvenmiyorum. Muhtemelen tarihicisi virus gibi kuruldugu içindir.

Kişisel yedekleme için tavsiyem.
    1 adet rasperry pi clonu (banana pi iyi gider)
    2 adet hdd.
    1 adet microusb 2mA adaptör
    1 adet OpenmediaVault
    1 adet NextCloud
    ve internet (intranet)

Raspberry pi hddleri bağlıyoruz OMV kurup raid yapıyoruz ardından nextcloud ile kişisel bulut senktron app yapıp eve geldikçe senktron olmasını izliyoruz mis.Slidebox app ile de lüzümsuz resimleri temizleyip telefonda resimleri klasörlüyoruz.

2 adet harici HDD olmasi gerekiyor. malesef her klonda sATA port yok, banana pi de sadece 1 adet var, onun da kablosunu ayrica temin etmek gerekiyor. ayrica 2A sadece pi ye yeter (stabil calismasi isteniyor ise) , 2 adet 2" HDD kullanilacak ise 5V2A de onlara gerekli (garanti olmasi acisindan) . eger plan 3.5" diskler ile gitmek ise bu sefer de harici bir kutu, harici guvenilir bir guc kaynagi gibi ekstralar gerekli.

basit bir NAS olarak kullanilabilir, USB uzerinden baglanan tek disk ile. ama kesinlikle guvenilir bir yapi olmayacaktir. amac kisisel depolama ise pi ye gore daha pahali olacak , ancak micro sunuculardan birisi uzun vadede cok daha kullanisli ve ucuz bir tercih olur.

• Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jagenhagar

İlk defa kullanıyorum bulut hafızayı. Şuan telefonda 2000 den fazla foto var bunları atması ne kadar zaman alır. Bunları değil de yeni fotoları mi atmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim sizce dostlar ?

Hocam daha güvenilir bir bulut tavsiye ederim. Ben google fotoğraflar kullanıyorum orjinal kalitede 15 gb veriyor. Yüksek kalitede ise sınırsız depolama.
  • Geçen yaz rahmetli babamın resimlerini çekmişdim ve buluta oto atmış telefon.
    Sanırım ertesi gündü; telefon çökmüşdü, formatladım tüm hafıza yalan olmuşdu,
    geçenlerde disk'e giriş yaptım karşıma bu resimler çıkdı, hay seni yapana kurban dedim içimden
  • Ödülü alıp direk silebilirsiniz. Ben öyle yaptım rahatım. Google Photos vazgeçilmez :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber veren arkadaşa teşekkürler. Box vardı bende ama onda da 250 mb upload sınırı vardı. Bu iyi oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende mi gariplik var anlamadım. iphone' u bağlıyorum pc'ye yandex açılıyor ve hepsini otomatik atıyor, ekran çekiyorum ama 10 gb olduğu gibi kalıyor.
  • oldu hocam teşekkürler
  • Haber için teşekkürler benden de çok işime yaradı 10 gb dolmuştu şimdi 32 gb daha boş yer oldu sayende

• Zamanında 1Tb almıştık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haber için teşekkürler kaptım bi dal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Geçen yaz rahmetli babamın resimlerini çekmişdim ve buluta oto atmış telefon.
    Sanırım ertesi gündü; telefon çökmüşdü, formatladım tüm hafıza yalan olmuşdu,
    geçenlerde disk'e giriş yaptım karşıma bu resimler çıkdı, hay seni yapana kurban dedim içimden

aman hocam , dikkat edelim , 3 5 yere daha upload et

• tigerblade97 kullanıcısına yanıt
    efsane
  • haber için teşekkürler 32 gb geldi peki geldikten sonra otomatik resim yüklemeyi kapatırsak 32 gb de problem oluyor mu geri alınır mı illa ki açık mı kalması gerekiyor bilgisi olan var mıdır ?
  • Sonsuza kadar bedava 275GB. Hiçbir zaman sizde olmayacak

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.