Şimdi Ara

Yandex disk sınırsız süre +32gb (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
14
Favori
31.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mobil veriden bir resim upload ettim gelmedi. Wifiden upload etmek gerekli sanirim.

edit: wifi den upload edince oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 21 Mayıs 2017; 23:25:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun bana bildirim geldı senkronızasyonu otomatık yap sınırsız alanın olsun dedı zaten yapılıydı bıde sıldım yukledım ama olmadı sızede geldımı yandısk sınırsız alan superolur ama olmadı varmı aynısı sızde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan35

dun bana bildirim geldı senkronızasyonu otomatık yap sınırsız alanın olsun dedı zaten yapılıydı bıde sıldım yukledım ama olmadı sızede geldımı yandısk sınırsız alan superolur ama olmadı varmı aynısı sızde ?

Hortun böylesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan35

dun bana bildirim geldı senkronızasyonu otomatık yap sınırsız alanın olsun dedı zaten yapılıydı bıde sıldım yukledım ama olmadı sızede geldımı yandısk sınırsız alan superolur ama olmadı varmı aynısı sızde ?

O fotoğraflar içindir

• evet telefondan fotoğraf yüklediğinizde sınırsız alan veriyor;
  • quote:

Orijinalden alıntı: halfone

evet telefondan fotoğraf yüklediğinizde sınırsız alan veriyor;

pc den sanal cep gösterıp upload ıle denıcem bütün resımlerı yedekleyeyım nasılsa lımıtsız net var eyvallah
  • nasıl yaptın ?
    ücretsiz mi yükselttiniz
  • merhaba konuyu hortlatmak gıbı olucak ama resım ve vıdeolarımı yedeklıyorum sorun yok buraya kadar wıfı ıle otomatık yuklersek sınırsız ama bugun lazım olan bana whatsupdan gelen pdf dosyamı aradı gözlerım cokda elzem degıl ama lazımdı meger bızım yandısk yedekleme pdf ı esgecıyormus sadece resım ve vıdeo bılgınız olsun basına gelınce ogrenıyoruz uyaralım ne olur ne olmaz buna guvenıp magdur olmayın
  • kenan35 kullanıcısına yanıt
    Hocam on dakikadır en az 32gb yer almak için bakınıyorum. Meğer 2 yıllık konuymuş. Teşekkür ederim 10 dk mı çaldınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • melodrama11 M kullanıcısına yanıt
    konu ilk sayfaya çıkmış. sen de benim 5 dk mı çaldın. sen uplamasan nerden görecektim bu konuyu

umarım bana da söven çıkmaz şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    2017 yılından geliyorum
  • Eh be kardeşim ya..

• miko_miko kullanıcısına yanıt
    Konuyu niye upluyorsun senin yüzünden 7 dk gitri

• Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Konuyu niye Up'lıyorsunuz Sizin yüzünüzden 2 dk gitti :)

• İpad veya iphone'dan Goodreader programı ile yandexdisk hesabımı webdav üzerinden birleştirdiğimde senkronize ederken "invalid server response http/1.1 429 Too Many Request " şeklinde ikaz almaktayım ve senkronizasyon yapamıyorum.
    Aynı şekilde Documents ve Pdf Expert üzerinden denediğimdede senkronizasyon yapamıyorum.

Fikri olan var mı ?
  • Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konuyu uplayan arkadaş yüzünden 2 dakika boyunca link aradım
    google drive veya yandex için bulan olursa bir pm çok makbule geçer
  • Şunu biten fırsatlara koyun ya hu.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.