Şimdi Ara

Yandex disk sınırsız süre +32gb (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
14
Favori
31.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahoni_38

quote:

Orijinalden alıntı: brk 1

quote:

iyi oldu. telefona kurdum 1 resim upload ettim sonra sildim.
    32 gb verdi iyi de oldu ben legacy codelarımı orada tutuyorum ama telefonda otomatik kameradan her çektiğimi almasını istemedim hala yandexe biraz güvenmiyorum. Muhtemelen tarihicisi virus gibi kuruldugu içindir.

Kişisel yedekleme için tavsiyem.
    1 adet rasperry pi clonu (banana pi iyi gider)
    2 adet hdd.
    1 adet microusb 2mA adaptör
    1 adet OpenmediaVault
    1 adet NextCloud
    ve internet (intranet)

Raspberry pi hddleri bağlıyoruz OMV kurup raid yapıyoruz ardından nextcloud ile kişisel bulut senktron app yapıp eve geldikçe senktron olmasını izliyoruz mis.Slidebox app ile de lüzümsuz resimleri temizleyip telefonda resimleri klasörlüyoruz.

Okay man..
    fake columlar giriler row edildi

Aslinda Kolonlari satir yapmak da mümkün. Unpivot nedir bir bak istersen. Pivot unpivot nedir

Aynen hocam

• 200 gb alanlar nasıl aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 19 Nisan 2017; 14:34:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

32 gb verdi iyi de oldu ben legacy codelarımı orada tutuyorum ama telefonda otomatik kameradan her çektiğimi almasını istemedim hala yandexe biraz güvenmiyorum. Muhtemelen tarihicisi virus gibi kuruldugu içindir.

2 adet hdd.
    1 adet OpenmediaVault
    1 adet NextCloud
    ve internet (intranet)

Raspberry pi hddleri bağlıyoruz OMV kurup raid yapıyoruz ardından nextcloud ile kişisel bulut senktron app yapıp eve geldikçe senktron olmasını izliyoruz mis.Slidebox app ile de lüzümsuz resimleri temizleyip telefonda resimleri klasörlüyoruz.

Okay man..

Ne anlatmak istiyorsun?

https://eksisozluk.com/fake-columlar-giriler-row-edildi--5346663?p=1

tamam anladık gündemsel geyik benle ne alakası var konu ile ne alakası var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 adet hdd.
    1 adet OpenmediaVault
    1 adet NextCloud
    ve internet (intranet)

Okay man..

Ne anlatmak istiyorsun?

https://eksisozluk.com/fake-columlar-giriler-row-edildi--5346663?p=1

tamam anladık gündemsel geyik benle ne alakası var konu ile ne alakası var

Relax..

O yazıda yazılan kolpa şeyleri kimse anlamadı.

Senin anlattıklarını da çoğu kişi anlamadı.

Peki ya sen şimdi anladın mı? 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk 1 -- 19 Nisan 2017; 14:44:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Rpi Zero aldım birrz önce evdede pi2 var zaten,

evdeki Pi2 de openelec / Libreelec kullanıyorum.

openmediavault kurulumu nasıl ? Openelec de altta çalışabilir şekilde yapabilirmiyiz ?

Birde neden 2 tane HDD gerekiyor. tek ile yapılandırmak mümkün değilmi ?

standartta openelect ile kullanılır mı bilmiyorum. iki türlü yüklenebiliyor
    1- iso şeklinde kurulan hali var. yani kurulum bitince omv da hazır hale geliyor.
    2- apt paket olarak. açıkcası apt paket olarak kurulan hali ile bir engel olusturacağını sanmıyorım. eminim internette o form da kullanan vardır.

en olmadı birini docker içine alırsın dosyaları volume olarak ana os a bağlarsın yine olur yine olur.

2 hdd tabi ki şart değil hatta hdd bile şart değil. usb ile gelen alanı bile kullanabilirsin ama 2 hdd sebebi güvenlik. Ben tek harici hdd de verilerimi tutuyordum arızalandı ve tüm verilerim gitti. düğün resimlerim hep gitti. velasıl iki hdd tutarak veri sağlığını bir tık üstte tutmuş oluyoruz. hatta benim elimde parça var 3 hdd + cloud (flickr) planım var. bunun için bir ruby shell kodum var. birazını attı resimlerin sonra hata verdi bakamadım.

@brk 1
    Anlayabilen anlar anlamayan ama merak edene de izah ederiz ki konuyu takip edersen zaten elinde raspberry pi olanlar olaya aşına ki sandığının askine çok komplike bir şey değil anlattığım.

https://www.youtube.com/watch?v=nPy7AG197sY
    http://forum.openmediavault.org/index.php/Thread/5667-OMV-on-Banana-Pi-BanaNAS/

https://www.hackster.io/Leo/using-banana-pro-to-build-nas-home-server-9530a5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 19 Nisan 2017; 15:30:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Rpi Zero aldım birrz önce evdede pi2 var zaten,

evdeki Pi2 de openelec / Libreelec kullanıyorum.

openmediavault kurulumu nasıl ? Openelec de altta çalışabilir şekilde yapabilirmiyiz ?

Birde neden 2 tane HDD gerekiyor. tek ile yapılandırmak mümkün değilmi ?

standartta openelect ile kullanılır mı bilmiyorum. iki türlü yüklenebiliyor
    1- iso şeklinde kurulan hali var. yani kurulum bitince omv da hazır hale geliyor.
    2- apt paket olarak. açıkcası apt paket olarak kurulan hali ile bir engel olusturacağını sanmıyorım. eminim internette o form da kullanan vardır.

en olmadı birini docker içine alırsın dosyaları volume olarak ana os a bağlarsın yine olur yine olur.

2 hdd tabi ki şart değil hatta hdd bile şart değil. usb ile gelen alanı bile kullanabilirsin ama 2 hdd sebebi güvenlik. Ben tek harici hdd de verilerimi tutuyordum arızalandı ve tüm verilerim gitti. düğün resimlerim hep gitti. velasıl iki hdd tutarak veri sağlığını bir tık üstte tutmuş oluyoruz. hatta benim elimde parça var 3 hdd + cloud (flickr) planım var. bunun için bir ruby shell kodum var. birazını attı resimlerin sonra hata verdi bakamadım.

@brk 1
    Anlayabilen anlar anlamayan ama merak edene de izah ederiz ki konuyu takip edersen zaten elinde raspberry pi olanlar olaya aşına ki sandığının askine çok komplike bir şey değil anlattığım.

https://www.youtube.com/watch?v=nPy7AG197sY
    http://forum.openmediavault.org/index.php/Thread/5667-OMV-on-Banana-Pi-BanaNAS/

https://www.hackster.io/Leo/using-banana-pro-to-build-nas-home-server-9530a5

sakin ol şampiyon :)

• 42 GB oldu teşekkürler
  • 200gb almak için eski sorunlu sürümü bulup, sonra güncellesek işe yarar mı ?
  • kaptım 1 tane
    teşekkürler
  • Aldım ve geri kapattım :)
  • teşekkürler
  • Cloud mail.ru var Rus sitesi. 100 GB veriyor. Onu da kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temuçin Han -- 17 Mayıs 2017; 13:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

200gb almak için eski sorunlu sürümü bulup, sonra güncellesek işe yarar mı ?

iyi fikirmiş, bulursan haber ver :D
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: perSNN

quote:

sürüm no bilsem belki bulurum.
    edit: ios için versiyon 1.70 ise buldum bile :) şu anki son ios versiyonu 2.17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 18 Mayıs 2017; 17:7:5 >
  • quote:

quote:

quote:

hadi ya ios'um da yokki, ne yapsam ios smilatörü falan mı bulsak da bilgisayara kursak :D

• quote:

quote:

quote:

sonradan bizde çok denedik ama otomatik olarak vermiyor çünkü bu sürümün yandex sunucularından yüklenmiş olması gerekliymiş. belki bu sürümü yükleyip sistemi çökerterek çökme logları ile talepte bulunulabilir..

• Cok tesekkurler, harika oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

quote:

quote:

quote:

sonradan bizde çok denedik ama otomatik olarak vermiyor çünkü bu sürümün yandex sunucularından yüklenmiş olması gerekliymiş. belki bu sürümü yükleyip sistemi çökerterek çökme logları ile talepte bulunulabilir..

Evet ben de öyle bişey okumuştum biryer. O hatalı sürümü kullanıp "sorun yaşayan" kullanıcılara 200gb gibi bişey diyordu. Yani hem o sorunlu sürümlü app olacak hem de onu kullanıp bir sorunla karşılaşmal gerekiyor heralde.

O yüzden o şansı kaçırmışız

• deneyımlı arkadaslar
    bu 200 gb olayı nasııl oluyor
    birde google drive için varmı kampanya vs ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.