Şimdi Ara

Yandaş Andy-Ar ve 2. Tur Hesabı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aksener yuzde 15, İnce yuzde 30 civari alacak. Aradaki fark yaklasik 8 milyon oya bedel. Yani forumdaki birkac kisiyi ikna etmekle olacak iş değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • to let myself go kullanıcısına yanıt
    Arkadasin Fitneye gelecegini sanmiyorum. Genc nesil rahatlikla inceye atacak ama bizim babalar dedeler daha muhafazakar oldugu icin IYIye verdigi halde erdogana atabilir. Erdoganin chpye saldirma olayini biliyorsunuz. Bizim istedigimiz yeni kurulan IYI partiye herhangi bir suclama ile gelemeyecegi icin meral aksenerin kalmasi. Fetocu diyemez adaylar ortada pkkli hic diyemez. Şuan goruyorsunuz akp kek pasta duzeyine indi bu seviyede kalacaktir ve karalama ile oy alamayacagi bir IYI parti mevcut. Yoksa dediginiz gibi ulkeyi birlikte yonetecegiz. Tekrar tekrarliyorum Ben sirf bu ihtimalden dolayi bile aksenere oy atarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Allah aşkına hiç mi araştırma kültürünuz yok delinin biri kuyuya bir taş atıyor hemen atlıyorsunuz. CHP'nin tescilli anketi Avrasya ankette bile % 47 kusur çıkıyor, siz sahte bir ankete inaniyorsunuz. Allah aşkına AKP'li olsun CHP'li olsun araştırın cahil olmayın. Bir tane adam araştırma yapmamis, sanırım forum bana göre çok cahil insan var.

    Dipnot: anket sirketi açıklama yaptı sahte dedi
    https://mobile.twitter.com/ANDY_AR1/status/1009524981204766722/photo/1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekci35 -- 21 Haziran 2018; 0:38:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk turda vekil seçimleri bittiğinde muhalefet çoğunluğu sağlarsa İncenin şansı sıfıra yakın. akpnin işi neye dökeceğini hepimiz biliyoruz ve sağ seçmen de meclis ve başkanlıkta chp ağırlıklı bir yönetime hazır değil.
  • Olay sağ sol olayının çok ötesinde kendini bu kalıba sokan değişimden pay alamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen algı operasyonu. tayyipte biliyor akşenerin karşısında şansı olmadığını
  • sağı solu geçelim, anketleri de geçelim. 2 turda Akşenere % 17 ülkücü oyu gelecek mi gelecek. %20 chpden gelse %10 saadet ve akpden gelse %3 de doğudan gelse zaten %50'yi buluyor.

    İnce %26 alsa, %2 saadet %7 doğudan alsa, %15 de ülkücelerden alması gerekiyor ki çok zor hepsini alması.

    ne kadar zorlasak da olmuyor.
  • anketin doğru olduğunu varsayalım (yalan diye açıklama yaptılar ama öyle diyecekler tabi çünkü seçim yasaklar var)

    ben ortada umutsuz bir tablo göremiyorum.
    yazıları okuduysanız ikinci tura kalması halinde iyi parti'nin %57'si saadet'in %87'si (rakamlar böyleydi galiba) recep tayyip erdoğan'a oy verecek ancak muharrem ince, meral anne ve temel reis'in birlikte çalışmaları bu oyları etkileyebilecektir diyor.
    şimdi meral anne'nin oyunun %57'si neredeyse %15 falan yapıyor. bu rakamı %37'ye bile çekebilseler muharrem ince de yarışı kazanabilir demek oluyor. ki olmayacak iş değil. o yüzden umudunuzu kaybetmeyin, ince ama iyi bir yola giriyoruz hayırlısıyla.
  • Muhalefet oyunu kuramadı oyunu kim kurarsa o kazanir inceye kadar ipler muhalefetteydi ince akseneri malesef cok söndürdü medya destegi yuzunden (akp oyunu bu noktada kurdu)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    Muhalefet oyunu kuramadı oyunu kim kurarsa o kazanir inceye kadar ipler muhalefetteydi ince akseneri malesef cok söndürdü medya destegi yuzunden (akp oyunu bu noktada kurdu)
    Mantıklı...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.