Yandan ss
1 Mobil
-
-
-
Ben olsam gözlük kullanmam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bence iyi duruyor btw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Uzun dönemli gözlük yüz senklini bozuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Gozlukler iyi, sac kesimi iyi, profilden yuz kemikleri de iyi karizmaya 10 veriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Nisan 2026; 20:5:14 >
Gözlükler ufak kalmış gibi
Onda haklısın, anatomik olarak deformasyon oluyor.
Dediğin olsun:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Daha iyi olur ama baya alıştım küçüklük ten beri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yorganalti Gercekler -
Teşekkürler:)
Teşekkürler hocam aslında biraz kiloluydum , kilo vermenin etkisi de olabilir
mucckk
_____________________________ -
O yağ yüzdesinde kalıp, body calısarak kas olarak kilo almak iyi olur. Fakat body salonlarında cok hırt ve alt insan var. Elit yerlerde calısmak lazım
_____________________________ -
İyi olur ama çok insan var salonda. Evde Home Workout yeterli olabilir.
prof bench bul bir tane bar ve plakalar satin alirsin yeter
Salondakiler insan sayilmaz, insan gibi gorunuyorlar ama degiller, sorun burada zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Nisan 2026; 11:19:53 >
İlerde bi düşünürüm ama şuan vücudumdan memnunum
O anlamda değil ben genellikle yalnız kalmayı seviyorum
Tamam yalnız kalmak güzel ama spor salonundaki aletleri kullanmak istedigimizde alt insanlar yüzünden kullanamıyoruz. Antalya'da, Deniz Mahallesi denen hırt spotcuların oldugu bir yer var, orada eski bir Body salonu var. Body salonu orada belki 25 - 30 senedir mevcut. Oraya cok eskiden az bir süre takılmıstım. Hırtın birini öldürüyordum neredeyse. Elimden z0r aldılar. Hatta spor salonunun duvardaki aynasını kırdım. Hırtın kafayı vurdum.
- askerde verilen malzemeler bizde mi kalıyor
- karda donmak üzeresin uyumak tatlı geldi ama öldüğünün farkında değilsin ne demek
- lcw destek eleman
- rekorlar kitabı
- bim para sayma makinesi
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt