Şimdi Ara

yandan camlı çiftsıra koltuklu cityvan araca 3.sıra cam koyma direk tenekesine yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bende hyundai h1 kamyonet var araç yandan camlı çift sıra koltuklı city van. ben 3. sıra cam yerinin üstüne kesmeden cam yapıştırmak istiyorum görüntü amacı ile muayenede sıkıntı çıkarmı acaba?

teşekkürler.

• onun yerine parlak siyah folyo kaplat filmli cam gibi dursun.

muaynedede sıkıntı çıkmaz
  • benim aracın 3. sıra cam yeri girintili çıkıntılı folyo olmuyor. birde folyo cam gibi görünmüyor.
    araç ruhsatta yandan camlı olarak geçiyor bunlarda 3. sıra cam açmak sıkıntı olmuyor sanırım ama emin olmak istedim yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk14

merhabalar.

Arkadaşlar bende hyundai h1 kamyonet var araç yandan camlı çift sıra koltuklı city van. ben 3. sıra cam yerinin üstüne kesmeden cam yapıştırmak istiyorum görüntü amacı ile muayenede sıkıntı çıkarmı acaba?

teşekkürler.

Hocam naptın ya cam çok kalın olur ve belli olur.Senin yerinde olsam folya kaplatırım binlerce renk seçeneği var.
  • cam tam oturuyor. camın yeri tenekede hazır. internetten aracın resmine bakmanız lazım folyo olmaz oraya olsada bir anlamı yok benim araç zaten siyah folyo yapmanın anlamı yok aynı şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.