Bildirim
yanarım yanarım gün geçer yanarım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
-
Hepde black&white 🧐
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar da ney bildigin cop hatta copten daha inceler.
Malum soruya cevabim hayir benimde zevklerim var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 11 52 7
Bunlar da ney bildigin cop hatta copten daha inceler.
Malum soruya cevabim hayir benimde zevklerim var
çık lan konumdan -
olm sana çok fena kılım ama bloklayıp bloklayıp kaldırıyorum bloğu. psikolojimi bozdun
konu başlığı ilgimi çekmedi ama senin nicki görünce girip bi bakayım dedim. girdiğime yine pişman oldum ama başka bir konunu görsem yine gireceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: Noel Gallagher
olm sana çok fena kılım ama bloklayıp bloklayıp kaldırıyorum bloğu. psikolojimi bozdun
konu başlığı ilgimi çekmedi ama senin nicki görünce girip bi bakayım dedim. girdiğime yine pişman oldum ama başka bir konunu görsem yine gireceğim
ben kimseyi bloklamıyorum ama beni 150 kişi ibloklamış ne denir ki üzülüyorum allahım -
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal yaratik
quote:
konu başlığı ilgimi çekmedi ama senin nicki görünce girip bi bakayım dedim. girdiğime yine pişman oldum ama başka bir konunu görsem yine gireceğim
ben kimseyi bloklamıyorum ama beni 150 kişi ibloklamış ne denir ki üzülüyorum allahım
hak ediyorsun.
gece gece şarkıyı da dilime doladın kıl herif. işin kötüsü sözleri de tam bilmiyorum
yanarııım yanarııım bi şey olur yanarııım
-
Bu yavruları nereden buluyorsun koçero
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal yaratik
quote:
ben kimseyi bloklamıyorum ama beni 150 kişi ibloklamış ne denir ki üzülüyorum allahım
hak ediyorsun.
gece gece şarkıyı da dilime doladın kıl herif. işin kötüsü sözleri de tam bilmiyorum
yanarııım yanarııım bi şey olur yanarııım
yanarımmm yanarımmmmmm ne yapsam yanarımmm ahh gecelerinnn hesabını kimlere sorarıımmmmm
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X