servis fiyatına bakın öyle alın benim eski getzin filtreleri servisten alıp dışarıda değiştiriyordum çünkü serviste orj yağ hava toplam 19 lira idi o zaman dışarda yan sanayi wunder hava 25 lira idi sadece |
Yan sanayi filtre kalite sıralaması ve sahte filtreler (2. sayfa)
-
-
Vay anasını Mann a orta kalite demişler :D
Oto yedek parca sektorunde calısıyorum
Dünyanın En Kaliteli Filtresini MANN, MAHLE Ve HENGST Üretir.
Daha sonra 2. Kalite Orjinal Üreticiler Gelir Onlarda ; UFİ, PURFLUX, MANDO, BLUEPRİNT,
Daha Sonra 3. Kalite Üretici gelir ; BOSCH (Bunuda MANN Ürettirir fason olarak farklı ülkelerde)
Daha Sonra Yan sanayi 4. Kaliteler gelir ; WUNDER, FİL, SARDES, FİLTRON(MANN ÜRETTİRİR)
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedRocco34Vay anasını Mann a orta kalite demişler :D
Daha sonra 2. Kalite Orjinal Üreticiler Gelir Onlarda ; UFİ, PURFLUX, MANDO, BLUEPRİNT,
Daha Sonra 3. Kalite Üretici gelir ; BOSCH (Bunuda MANN Ürettirir fason olarak farklı ülkelerde)
Daha Sonra Yan sanayi 4. Kaliteler gelir ; WUNDER, FİL, SARDES, FİLTRON(MANN ÜRETTİRİR)
Filtron'a şaşırdım 4. Kalite olmasına
Tam da bakım için parçaları araştırırken iyi oldu hocam, sağolasın
-
Ben 2 senedir dizel fiesta aracımda Hava ve polen olarak Filtron kullanıyorum çok memnunum. Man Filtrenin üretimi. Polonya üretimi ve fiyatları çok uygun. Pek bilinmediği için fiyatları uygundu son zamanlarda bilinirliği artmaya başlayınca fiyatı biraz arttı ama kesinlikle parasına değer.
Üstte 4. Kalite yan sanayi diyen arkadaşa gülüyorum sadece. Wunder la sardes le aynı teraziye koymuş Sen o listede filtron'u 2. Kalite olanların arasına alman lazım. Zira bosch'u kalite olarak tokatlar Fil filtreyide 3. Sıraya koyman lazım boschun yanına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 22 Kasım 2020; 15:14:6 > -
AB markası olan ve standartlarında üretim yapan, "ürettiğimiz her bir filtrenin malzeme ve üretim hatası içermediğini, kullanım süresi boyunca parametrelerini, özelliğini koruduğunu garanti ediyoruz" diyen Filtron'u özellikle Sardes ve Wunder ile aynı kefeye 4. sıraya koymak ?
Biraz araştıran, yabancı kaynaklara da hakim olan biri neyin ne kalitede olduğunu çok rahat görür zaten... -
Hocam bu konuya her girdiğimde gülüyorum şu arkadaşa 4. Kalite ve yan sanayi demiş yaa Yedek parçaçıymış falan Aslında bi bakımdan böyle düşünmeleri güzel millet Filtron’un kalitesini öğrendikçe fiyatları yükseltiyo satıcılar. Hava filtresini 25 liraya poleni 20 liraya alıyodum hava fltre 35-40 tl olmuş, polen 30 civarı olmuş. Gerçi ben indirim kodlarıyla aldığım için iki filtreyi 35 liraya falan alabiliyorum halen.
Öğrenmesinler şu filtrelerin kalitesinide uygun fiyattan Mann kalitesine ulaşabilelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 22 Kasım 2020; 17:15:20 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedRocco34Vay anasını Mann a orta kalite demişler :D
Bu Wunder nasıl Hocam ?Ustalar Orjinal opar parasına hep Wunder verme derdindeler...Nasıl birsey bu Wunder?
-
Ne kadar bos muhabbet yapanlarla dolmus burası bilip bilmeden giydirmişler işin icinde olmasam markalar hakkındaki kaliteleri bilmesem amenna :)
filtron, fil, wunder, sardes vs bilimum yan sanayi filtrelerin hepsinin kalitesi aynı ister türkiye içinde üretilsin ister yurtdısında üretilsin fason üretim hepsi.
Benim arabam en iyisini hak ediyor, Paramda var. Arabamıda seviyorum Diyorsanız MANN Alıcaksınız olacak bitecek.
Mesela Söyle ornek veriyim
2 Tane arabam var VW Scirocco, ve Fiat Linea, Lineayı eşşek niyetine kullandıgım için bakımlarda yan sanayi filtre kullanırım sardes işimi görüyor yagı sadece orjinal kullanırım. Arabanın kendisi yan sanayi oldugu için önem vermem.
Ama Roccoda kesinlikle MANN, MAHLE VE HENGST'ten baska kullanmam. Bu 3 markanın hepsini denedim Kaliteleri aynı. Motor yag olarakta kesinlikle Liqui Moly'den baska sokmam arabaya. Cunku hem arabamı seviyorum hemde araba hak ediyor. Bu arada Mesela Ufi Valeo Purflux ta orjinal üreticidir. Lakin ALMAN Arabasına ALMAN Yakısır.
-
Mann filtrenin taklidi cok. Filtron ile yanyana koyunca anlaşılıyor. Filtron daha kaliteli görünüyor. Ben de filtron kullanıyorum mecburen. -
Elinizdeki arabanın orjinalini alamıyorsanız filtron alın .
-
Rixenberg alman bayragi olsada ustunde çin mali bsg ile beraber cok kalitesiz markalar ben hic memnun kalmadim polen filtresinde hava filtreleri nasildir bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Mariachi@Elinizdeki arabanın orjinalini alamıyorsanız filtron alın .
Orjinalini alabilecek param var şükür ama orjinaline yakın kalitede Filtron alıyorum. Birileri yan sanayi falan desede. Forum malum klavyesi olan sallıyo bişeyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 23 Kasım 2020; 19:25:9 > -
yetkili satıcısından alırsanız sahtesi ile karşılaşmazsınız.
www.filtremarketim.com -
K&n den şaşmam :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 23 Kasım 2020; 23:36:20 > -
Tam olarak emin misiniz filtrelerin yetkili satıcısı olduğuna yani sitede biyerde yazması lazım markaların kendi sitelerinde yani ona göre birilerine daha önereceğimde rezil olmayalım.
-
sitenin ana sayfasında hakkımızda kısmında yazıyor
ekleme: 5ay önce aldıgım herşey %30 civarında pahalanmış :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 24 Kasım 2020; 21:43:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: metinTasci
sitenin ana sayfasında hakkımızda kısmında yazıyor
ekleme: 5ay önce aldıgım herşey %30 civarında pahalanmış :(Herşey ithal olunca napıcaksın işte el mahkum kazık yiye yiye alıyor insanlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X