Şimdi Ara

YAN ÇITAYI KASKO ÖDER Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar. 2004 wolksvagen Bora'm var (pasifik) . Bu gece sağ arka kapıdaki çıtanın, artık kapı açılırken mi oldu birimi sürttü bilemiyorum eğildiğini farkkettim . Benki arabama aşık birisi olarak bu olay yeteri kadar üzdü beni . Sorum şu: bu çıtayı kasko karşılar mı? karşılamazsa fiyatı ne kadardır? ve takım halinde değilde tek çıta alsam olur mu? yardımcı olursanız sevinirim .

• Bildiğim kısmına cevap vereyim...Çıtanız sonradan takıldıysa ve kasko poliçesinde belirtildiyse kasko öder...Orijinal yani sonradan takılma değilse zaten öder...Yani her halûkarda öder...
  • Çıtanız orjinal ise ödemek zorunda kafanız rahat olsun.
  • Ödemesine öder de, seneye kasko yaptırırken bu sefer de öper.
    3 kuruşluk masraf için hasarsızlığını bir alt kademeye indirmek istiyorsan bu senin bileceğin iş.
  • yardımlar için tesekkur ederım . en ıyısı cepten ödeyım
  • Ben sigortaci oldugum halde bu duzeni anlamıyorum ben kasko yaptırıyorum bi sre sonra ufak çaplı hasar yapıyorum sonra kaskom bozulmasın diye hasar parasıni cepten oduyorum eee hani kaskom vardı ne anladım ben bu işten misal 800kaskoya ode ekstra hasar odemesi yap 200 cikti kasko 1000tl yesonra birde aaa indirim bozulmadi diye sevineyim yenileme süresi geliyor aaa bir bakıyorum kasko gecen seneye oranla 200tl artmış al sana 400tl zarardasin sigorta sirketide ohhh bana dokunmayan yılan bin yaşasın:) ne guzel ticaret ya herhalde böyle bi mantıksız sigorta sistemi sadece Türkiye de vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloneleon

Ben sigortaci oldugum halde bu duzeni anlamıyorum ben kasko yaptırıyorum bi sre sonra ufak çaplı hasar yapıyorum sonra kaskom bozulmasın diye hasar parasıni cepten oduyorum eee hani kaskom vardı ne anladım ben bu işten misal 800kaskoya ode ekstra hasar odemesi yap 200 cikti kasko 1000tl yesonra birde aaa indirim bozulmadi diye sevineyim yenileme süresi geliyor aaa bir bakıyorum kasko gecen seneye oranla 200tl artmış al sana 400tl zarardasin sigorta sirketide ohhh bana dokunmayan yılan bin yaşasın:) ne guzel ticaret ya herhalde böyle bi mantıksız sigorta sistemi sadece Türkiye de vardir

:) aynen öyle . Bizde mecbur uyuyoruz. Kasko için Allah korusun büyük bi kaza beklıyoruz. Zaten buyuk kazada Allah korurda ölmemişsek yemişim kaskosunu. Böyle zamanlarda lazım ama yapacak bişe yok . Hiçbi sistemin dogru olmadığı ülkede sigortaya kaskoya sıra gelmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloneleon

Ben sigortaci oldugum halde bu duzeni anlamıyorum ben kasko yaptırıyorum bi sre sonra ufak çaplı hasar yapıyorum sonra kaskom bozulmasın diye hasar parasıni cepten oduyorum eee hani kaskom vardı ne anladım ben bu işten misal 800kaskoya ode ekstra hasar odemesi yap 200 cikti kasko 1000tl yesonra birde aaa indirim bozulmadi diye sevineyim yenileme süresi geliyor aaa bir bakıyorum kasko gecen seneye oranla 200tl artmış al sana 400tl zarardasin sigorta sirketide ohhh bana dokunmayan yılan bin yaşasın:) ne guzel ticaret ya herhalde böyle bi mantıksız sigorta sistemi sadece Türkiye de vardir

+1
    Aga bu nedir ya, bende gecen seneye gore daha yuksek yeniledim.

• Trafik Sigortası gecen yıla gore % 50 100 artmış durumda kasko desen oda öyle örnek vereyim geçen gun bi otobus kestim gecen yıl 1000tl ye yaptirmis bu sene kaza olmamasina ragmen hatta ind kademesi artmasına rağmen 2250 tl olmus yuzde kac arttığını hesaplayamiyorum :) sanki mercedes araca kasko kesiliyor zannedersin hazine sigorta şirketlerine ek yuk getirdi eyvallah anlıyorum zam olacak ama 10 katı zamda olmaz amac uzum yemekmi bagciyi dovmekmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.