Özellikle geceleri arkadan gelen araçların ışıkları göz alıyor, rahatsız ediyor. Camlara çekilen filmleri aynalara da yaptırmak mümkün mü? Çok faydası olur diye düşünüyorum.
camlar filmliyse yan aynalarda siyah olursa
Yansımayı azaltıcı, kararan ayna etkisi yapan bir film işi görür.
Öyle şey olurmu arkadaşım .
Sen aynayı kaplarsan dışarıdan nasıl zor görülürken içerisi sen dışarıyı rahat görüyorsun aynısı olur yani dışarıdan sen bakıyormuşsun gibi bir etki yapar.
Biraz düşünün lütfen.Sadece yan camı kaplamak zaten yeter.
hmmm arkadaşın dediğini anladım ben o film derken direk camlara yapılan filmlerden bahsetmiyor sanırım. dediği gibi yan aynalardada o tarz olan araçlar var örneğin mercedeslere dikkat edin yan aynalar güneş yansıdığında hafif mavimsi gibi görünür bulut mavisi. yani baktığın zaman cam filmi gibi yansıtan değilde güneşi kıran tarzda bir renk oluyor. (güneş gözlüğü gibi düşünün gözlük güneş ışınlarını camının renginde gösterip kırıyor göz kamaşmıyor)
quote:
Orijinalden alıntı: froster2006
Öyle şey olurmu arkadaşım .
Sen aynayı kaplarsan dışarıdan nasıl zor görülürken içerisi sen dışarıyı rahat görüyorsun aynısı olur yani dışarıdan sen bakıyormuşsun gibi bir etki yapar.
Biraz düşünün lütfen.Sadece yan camı kaplamak zaten yeter.
aynen yanları kaplattırmak yetiyor zaten
@Dzr;
Orijinal gibi olur mu bilmiyorum. Önceki aracımda vardı, dediğin gibi ışığı kırıyordu.